Sergej Trifunović o Oliveru: Ne davite više s tim "nije htio pjevati u Srbiji"

Instagram

SRPSKOG glumca Sergeja Trifunovića je, sudeći po objavama na Instagramu, strašno pogodila smrt Olivera Dragojevića. Trifunović mu je posvetio nekoliko objava na svom Instagramu, a objavio je i njihovu zajedničku fotorafiju koja je nastala za vrijeme jednog druženja u Splitu.

"Ostaje sjećanje koliko si bio pažljiv i divan te jedine večeri kada sam imao čast nastupati s tobom i žal što nikad ne odgledah neki tvoj cert. Ostaje više desetina numera koje su fantastične, potresne, neke čak i vrlo progresivne za ono doba, i naravno-otpjevane kako ih niko nikada u svemiru ne bi mogao otpjevati. Taj raspon glasa, taj hrapavi pijesak u visinama koji zvuči kao da je Stivi Vonder doruckovao Tom Vejtsa...oh, you’ll be missed. I znaš da se više nikada neće pojaviti nitko sličan. Beskraj u tragu", napisao je Trifunović.

Glumac je objavio i snimku na kojoj sluša Oliverove pjesme, a odlučio se obračunati i s dežurnim komentatorima kojima je ovih dana glavna preokupacija bila činjenica da Oliver nije htio nastupati u Srbiji.

"Daj bre ne davite više s tim "nije htio pjevati u Srbiji". I Stanley Kubrick je zabranio distribuciju svojih filmova u Srbiji. I Markes prevođenje svojih djela u Srbiji. Idite okolo i serite kako su njih dvojica ustaše. Gomilo retarda jebenih", napisao je Trifunović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.