Sestra Amber Heard: Ponosna sam, bila si glas mnogih koji ne mogu govoriti

Foto: Profimedia

SESTRA Amber Heard u nedjelju se prvi put oglasila o bombastičnom suđenju za klevetu napisavši na Instagramu: "Još uvijek sam uz tebe, sestrice."

Whitney Henriquez je tijekom senzacionalnog suđenja, koje je završeno prošli tjedan, svjedočila u korist svoje starije sestre rekavši na sudu da je Depp jednom udario Heard i nazvao je "kurvom". Sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju crnog kvadrata na kojem je napisan hashtag #istandwithamberheard.

"Jučer, danas i sutra, uvijek ću biti ponosna na tebe što si se zauzela za sebe, što si svjedočila i ovdje u Virginiji i u Velikoj Britaniji, i što si bila glas mnogih koji ne mogu govoriti o stvarima koje se događaju iza zatvorenih vrata", napisala je Henriquez u opisu objave.

"Znali smo da će ovo biti teška bitka i da su karte podijeljene protiv nas. Ali ustala si i progovorila bez obzira na to. Bila mi je velika čast svjedočiti za tebe, a učinila bih to milijun puta jer znam što sam vidjela i jer je istina zauvijek na tvojoj strani", kazala je u nastavku i dodala da joj je žao što se istina "nije odrazila u odluci koju je donijela porota".

U svjedočenju 18. svibnja Henriquez je tvrdila da je Depp postajao sve nasilniji i opsjednutiji kontrolom svoje supruge kako je odnos para napredovao, počevši od toga da je pazio što Heard nosi i koje uloge preuzima.

"Počelo je laganim šalama. Onda se to pojačalo. Na kraju su imali istog stilista, a on je u biti kontrolirao što je nosila na događajima", rekla je o Deppovoj pažnji na odjeću njezine sestre.

Podsjetimo, porota u Fairfaxu u Virginiji ovog je tjedna odlučila da bi Depp trebao dobiti više od 10 milijuna dolara odštete nakon što je Heard napisala članak u kojem je sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja. Sama Heard dobila je 2 milijuna dolara odštete za komentare Deppovog bivšeg odvjetnika, što znači da ukupno duguje svom bivšem suprugu 8.35 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.