Sestra Britney Spears: Obitelj me tjerala na pobačaj

Foto: Instagram

OBITELJ Spears ne prestaje šokirati svjetsku javnost. Nakon što je Jamie Spears 13 godina bio skrbnik svojoj kćeri Britney nad kojom je imao apsolutnu kontrolu, sada se o svojoj obitelji oglasila i njezina sestra Jamie Lynn Spears.

Jamie Lynn je otkrila da je proživjela "pravi pakao" nakon što je zatrudnjela sa samo 16 godina. Glavni uzrok tome bila je njezina obitelj koja ju je prisiljavala na pobačaj i trudila se cijeli slučaj sakriti od očiju javnosti, tvrdi u svojoj knjizi Things I Should Have Said. 

"Ljudi meni bliski došli su u moju sobu i pokušali me uvjeriti da bi roditi u mojim godinama bila užasna pogreška... 'To će ti uništiti karijeru. Premlada si. Ne znaš što činiš. Postoje tablete koje možeš uzeti i riješiti ovaj problem, a mi ćemo ti pomoći. Znamo doktora', to su mi govorili. Svi oko mene samo su željeli da ovaj problem nestane", navodi u svojoj ispovijesti.

Također je otkrila da joj je obitelj oduzela mobitel kako ne bi nikoga kontaktirala i da nitko ne bi saznao da je trudna. Tvrdi da su joj također zabranili da išta govori svojoj starijoj sestri Britney. "Trebala sam je više nego ikad, a ona mi nije mogla pomoći kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smjela reći svojoj sestri što mi se događa boli me i dan danas", priznaje Jamie Lynn.

U svojoj knjizi navodi i kako je njezin otac bio posebno uzrujan zbog bebe te da je forsirao posvojenje. Ipak, njezin tim suradnika ekskluzivno je prodao priču magazinu OK! te im ustupio prve fotografije bebe. Njezina majka bila je jako razočarana nakon što se to dogodilo te su se njih dvije, dok priča nije izašla, skrivale od očiju javnosti u kolibi u Connecticutu.

Jamie Lynn našla se na udaru kritika zbog nedavne sudske drame njezine sestre, a obožavatelji slavne pjevačice napali su je da je radila protiv svoje sestre. Tvrde da joj zagorčavala život tijekom skrbništva koje je njihov otac imao nad Britney Spears.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.