Severina na Cro A Porteru pokazala trbuščić

SINOĆNJI Cro A Porter iznjedrio je mnoge novosti, nažalost, najmanje one modne. Međutim, tračeva je bilo - ko' u priči. Osim Indire Vladić-Mujkić i njezinog novog stylinga, pažnju okupljenih i novinara plijenila je i uvijek elegantna i prekrasna Severina koja je sinoć blistala čak i više nego inače.

"Odavno kćeri želim dati ime Koko po Kušanovom romanu!"

Razlog? Zasad se samo nagađa, ali slavna Koko bi mogla biti na putu, jer je Sevka sinoć, osim besprijekornog izgleda pokazala i trbuščić, koji na njezinom jedrom tijelu nismo navikli inače gledati. Severina, koja nikada nije skrivala želju da postane majka, uskoro bi nas mogla ugodno iznenaditi. U prilog toj teoriji ide i njezino često spominjanje djece i majčinstva, kao i činjenica da je srpskim novinarima odala da će svoju kći nazvati Koko.

"Još od prije želim svojoj kćerki dati ime Koko, ali ne po čuvenoj Coco Chanel već po liku iz priče 'Koko u Parizu' i 'Koko i duhovi'. Ne poznajem nijednu Koko, ali mi se to ime jako sviđa", izjavila je nedavno.

Spektakl u Beogradu priprema se punom parom

U istom intervjuu progovorila je i o svojem velikom beogradskom koncertu za koji se, kako javljaju srpski kolege, već traži karta više. "Imat ćemo šest tematskih cjelina - rococo, cabaret s elementima kavanskog ugođaja, orijentalni, dalmatinski, naiva i disco. Upravo sam snimila i videospotove koji će se emitirati na video projektoru" otkrila je pjevačica koja dodaje da joj je najdraži spot za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.