Severina: Nemam trudničkih boljki još, ali se privikavam, kupila sam ravne cipele



PJEVAČICA Severina u srijedu je predstavila dućan  u Zagrebu kojemu je postala zaštitno lice kampanje te snimila i zavodljivu reklamu. Tim povodom je održala i promociju na kojoj se pojavila u elegantnoj uskoj crnoj haljini ističući svoj trudnički trbuh te u zaista visokim potpeticama. Osim nje, na promociji je bila i nekolicina poznatih osoba poput Borisa Kosmača, Lane Klingor, Marije Borić, Fani Stipković, Aleksandre Dojčinović i Kristine Bradač.



Severina: Nemam trudničkih boljki, ali spremam se za to

Upitali smo Severinu, koja se voli izazovno odijevati i nositi visoke cipele, kako to da je pristala reklamirati jedan tako casual brend, a ona nam je rekla: "Kad sam vidjela što nude u svom dućanu onda sam rekla da je to dobro jer ima puno brendova za pristupačne novce i za cijelu familiju, a mislim da je bitno da je za pristupačne novce u ovoj situaciji".

Ipak, pjevačica nam je otkrila i kako je počela nositi ravne cipele koje baš nisu uobičajene u njenom ormaru. "Ja sam sad izabrala pet novih pari niskih cipela prošli tjedan. U mom ormaru definitivno pobjedu nose štikle, ali u ovom stadiju su mi definitivno dobro došle niske cipele", rekla je dobro raspoložena trudnica.

Stoga smo je morali upitati imali tipične trudničke boljke poput otečenih stopala i mučnina. "Nisam još primijetila da imam te trudničke boljke još, samo se privikavam. Drugih simptoma poput mučnine i slično još nemam", otkrila nam je 39-godišnja pjevačica.

Boris Kosmač: Pjevao sam pred 60.000 ljudi na Oktoberfestu, ne sjećam se kako je bilo, bio sam jako pijan

Imitator, voditelj te vlasnik licence za Miss i Mistera turizma, Boris Kosmač također se našao na promociji. Upitali smo ga čime se bavi ovih dana osim televizijskom poslom, a on nam je otkrio: "Nakon Miss i Mistera turizma u Puli sljeduje nam uskoro izbor za Miss i Mistera Alpe Adria koji će ugostiti Hrvatska u našim Vodicama, a nedavno sam se vratio iz Koreje te sam bio na Oktoberfestu kao imitator gdje sam pjevao ispred 60.000 ljudi". 

Na pitanje da nam otkrije nešto više o svom nastupu na popularnom Oktoberfestu, Boris je oduševljeno i kroz smijeh izjavio: "Ne sjećam se, popio sam dosta. Bilo me jako strah i imao sam jako veliku tremu, bilo je jako lijepo, dovoljno je bilo samo da počnem pjesmu i da svi pjevaju, ja nisam ni trebao. Osjećao sam se kao Mišo Kovač, jako mi je lijepo bilo".

Lana Klingor: Za predstave za koje radim uvijek odem i pogledam probe

Pjevačica te službenica za odnose s javnošću, Lana Klingor objasnila nam je kako je na promociju cipela došla zapravo zbog kolega koji su radili Severininu promociju. Pitali smo je i kako se ona snalazi u tom poslu, a Lana je rekla: "Jako sam sretna u ovom poslu. Evo sad baš pripremamo novu predstavu tako da radim na tome".

Kako se bavi PR-om u kazalištu, pitali smo je ima li vremena i van posla pogledati neku predstavu. "Uvijek se nađe vremena za pogledati neku predstavu. Uostalom, za predstave za koje radim uvijek odem i pogledam probe, pratim proces nastajanja tako da uvijek pogledam nešto. Hrvatska ima jako dobre glumce, posebno ove mlade talentirane", zaključila je Lana.

Marija Borić: Kad idem van onda sam u ravnoj obući, tako mi je lakše ići od lokacije do lokacije

Glumica Marija Borić, koja je bila u društvu Aleksandre Dojčinović i Fani Stipković tijekom razgovora nam je otkrila kakve cipele voli i u čemu najradije izlazi vikendom van. "Čizme preko koljena imam od prošle sezone, a sada ću si naći neke do koljena. Ne volim one između. Najradije van izlazim u ravnoj obući, balerinkama ili tenisicama. To mi je najbolje, ono, ako obiđeš više lokacija onda mi je lakše u njima".

Na pitanje da li, poput većine žena ima fetiš na cipele i skuplja li ih, Marija je rekla: "Kod mene to varira, ja imam navalu traperica pa navalu cipela pa navalu tenisica. Uglavnom volim udobnu obuću i odjeću".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.