Severina skakutala u visokim potpeticama pa pala i ozlijedila koljeno

SPLITSKI Žnjan ponovno je bio koban za Severinu koja je u subotu tijekom nastupa u pivskom šatoru ozlijedila koljeno, dok je prije četiri godine, rolajući se s bivšim zaručnikom, Matom Čuljkom, slomila skočni zglob desne noge.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Seve je skakutajući u potpeticama visokim 12 centimetara, pala i ozlijedila koljeno pa je ostatak nastupa morala odraditi sjedeći. Na svu sreću, Severina nije ozbiljno ozlijedila svoje duge noge, kako tvrdi njezin menadžer Tomislav Petrović, već će morati obaviti samo kontrolu, dok će nastupe moći odrađivati bez ikakvih problema.

Osim nastupima ili pak odličnim izgledom te posljednjim spotom kojeg je snimala u Beogradu, Severina posljednjih mjeseci pažnju medija privlači izjavama vezanima za politiku i premijerku Jadranku Kosor koja je cenzurirala žensku stražnjicu u promotivnom spotu Hrvatske turističke zajednice.

"Koristim svoje pravo da izrazim mišljenje, pravo koje svaki građanin ima, samo što se moja riječ malo dalje čuje. Uz to, stalno smo okruženi kamerama, novinari nas nešto pitaju, pa montiraju... Ovako, kad već pitaju, bolje je iskoristiti priliku i pokazati da i mi malo mislimo. Nismo samo lijepi", izjavila je Seve.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.