Severina snimkom starom devet godina poslala podršku Nataši Bekvalac

Screenshot: Facebook

SEVERINA je putem društvenih mreža poslala podršku srpskoj pjevačici Nataši Bekvalac koju je prije nekoliko dana divljački pretukao suprug Luka Lazukić.

Severina je objavila isječak s koncerta u Beogradu koji je održala 2009. godine, a na kojem joj je jedna od gošći bila upravo Nataša Bekvalac koja je s njom i Anom Bebić otpjevala pjesmu Prijateljice.

Uz snimku je tagirala srpsku pjevačicu i uz njeno ime objavila emotikon srca te svoje tradicionalne hashtagove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca.

Nataša Bekvalac s Lazukićem je u braku pola godine, a divljački ju je pretukao samo mjesec i pol dana nakon što je rodila. 

Srpski mediji tijekom vikenda donosili su brutalne detalje, poput onog da je Lazukić pjevačicu udarao u ranu od carskog reza. Iako se činilo da su u sretnom braku, otkriveno je da je Lazukić nakon noćnog provoda došao kući u alkoholiziranom stanju i zaspao pored supruge. Ona se potom probudila i u njegovu mobitelu pronašla ljubavne poruke koje je razmjenjivao s drugim ženama te ga probudila. Najprije su se posvađali, a potom je Lazukić Natašu udarao i vukao po stanu.

On je nakon svega izjavio da su se "samo malo gurali i čupali".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.