Severina večerala u istom restoranu kao i slavne face, Diddy je odmjerio u prolazu

Foto: Instagram

NA InstaStoryju Severina je podijelila video iz restorana na otoku Vrniku u blizini Korčule, u kojem su istovremeno večerale i slavne svjetske zvijezde Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen i Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy.

Jedna od Severininih prijateljica snimila je video dok je pjevačica prolazila pored stola za kojem je sjedila slavna ekipa te ih je pozdravila.

"Bye, bye", mahnula im je Severina, na što su se oni okrenuli i pozdravili je, a Diddy ju je pritom odmjerio od glave do pete.

Holivudski jet-set na jahti u Hrvatskoj

Podsjetimo, u Hrvatsku su prije nekoliko dana stigli komičar Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell. Ubrzo su stigli i Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen, a ekipa je potom viđena na večeri u restoranu iznad Dioklecijanove palače. Nakon toga je otkriveno da s njima na jahti uživa i Matthew McConaughey, koji je prije toga boravio u Istri.

Severina s prijateljicama trenutno ljetuje na Korčuli, gdje se susrela s holivudskom ekipom, a na svom Instagramu jučer je otkrila i da je Woody Harrelson razveselio njenog sina autogramom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.