Shy Child i SymbolOne nastupaju na splitskom Atlantis Festivalu

ATLANTlS FESTIVAL, koji će uskoro doživjeti svoje četvrto izdanje, ponovno iznenađuje publiku privlačnim imenima koja će obilježiti glazbeni dio programa 30. i 31. srpnja ove godine, ali i jednako privlačnom cijenom festivalske ulaznice od 140 kuna. Riječ je o ograničenom broju ulaznica, a u prodaji će biti od 24. svibnja do 1. srpnja. Posjetiteljima će biti dostupne i dnevne ulaznice na dane održavanja glazbenog programa po cijeni od 100 kuna dnevno.

Novonajavljeni izvođači ovoga puta dolaze u parovima. Prvi par čine Njujorčani Pete Cafarnell i Nate Smith poznatiji kao Shy Child. Dečki su već osvojili britansku publiku među kojom imaju veliki broj poklonika, u Split dolaze nedugo po objavi četvrtog po redu albuma "Liquid Love". Posjetitelji Atlantisa biti će u mogućnosti uživati u hitovima poput "Drop the phone", "The Noize Won't Stop" ili u trenutno aktualnom singlu "Disconnected".

Drugi najavljeni par je hrvatsko - irski duo SymbolOne, čije pjesme između ostalih puštaju Kavinsky, Justice, Soulwax, Digitalism, Chromeo i drugi pripadnici 'kreme elektronske glazbe'. Članovi SymbolOne-a, Vinko Pelicarić i Eduard Raos, za sebe vole reći da su glazbeni jednojajčani blizanci, a proslavila ih je retro elektro himna "Love Juice" koju su izdali pod Archibell etiketom.

Nizu izvođača koji čine WhoMadeWho, Thieves Like Us, Let3 i Lollobrigida tako su se pridružila još dva renomirana glazbena imena, a organizatori najavljuju kako nas do samog početka festivala očekuje još nekoliko glazbenih iznenađenja.

Atlantis Festival ljetni je spoj kulture, sporta i glazbe, koji bogatim programom privlači osviještenu mladu publiku. Jedini festival ove vrste na području Dalmacije široj je publici već dobro poznat po gostovanjima bendova Zoot Woman i Ladytron proteklih godina. Prvi dan festivala, 28. srpanj, rezerviran je za kulturni dio programa, dok će se dan kasnije u gradskom parku Đardin održati skateboarding natjecanje u trenutno najpopularnijoj disciplini Lord of lines koje privlači veliki broj skatera iz regije i čitave Europe. 30. i 31. srpanj dani su održavanja glazbenog djela festivala, na kojem će nastupiti 10-ak stranih i domaćih izvođača. Više informacija možete pronaći na službenom webu festivala: www.atlantisfestival.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.