Simona Ištvanović ima novi život: "Drogom i prostitucijom dotakla sam dno"

Foto: RTL

SIMONA Ištvanović nekada je bila jedna od najpoznatijih starleta u Hrvatskoj, no sada živi potpuno drukčijim životom. Okrenula se vjeri i Bogu, a u tome joj je pomogao i bivši suprug Ante Gotovac.
Na dane pune droge, prostitucije i poroka gleda kao na nečiji tuđi život. Mir je pronašla u Taboru, gdje ju je doveo baš Ante.

"Ja sam došla prvi put na Tabor iz svijeta pakla, dotakla sam dno. Došla sam iz svijeta prostitucije i droge", izjavila je Simona za RTL.

Njen odnos s bivšim suprugom također je sada drukčiji, na njega se može osloniti i spaja ih vjera: " U Anti najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Što god mu treba u životu ja ću mu pomoći. Bio je s Gabicom par dana su se igrali, vodio je u školu, bio na informacijama. Vozili su se na biciklima, Bogu hvala Imamo zdrav odnos…"

Sretna je i što sada konačno može pružiti kćeri ljubav i pažnju kakvu zaslužuje: "Ona je moj blagoslov što mi je Isus dao. Dobra je, skromna, divna, idemo na sve mise kao lonac i poklopac. Posvetila sam joj vremena za sve ono što nisam prve tri godine", priznaje Simona.

Sada vrijeme, osim u molitvi, provodi baveći se onim što je uvijek voljela – šminkanjem. Osim toga, otkriva i da je u njenom životu netko poseban. No, trenutno joj je najvažnije širiti vjeru i ljubav.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.