Simona Mijoković: Imala sam 12 godina, prevario me šetnjom i uzeo mi nevinost

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon što je nedavno, gostujući u emisiji Agape na Radiju mir, otkrila kako ju je u mladosti tadašnji dečko čak tri puta prisilio na abortus, Simona Mijoković sada je otkrila što njezin suprug kaže na njezina javna svjedočanstva i ispovijesti o nekadašnjem životu.

"Spremam cure za vrtić i upitam muža: 'Što ti misliš da li bi trebala prestati svjedočiti?' Inače, moj muž svaki moj status/svjedočanstvo blagoslovi. On kaže: 'Ne, ma od kuda ti sada to.' Na to se nadovezuje: 'Dok god postoji i jedna Simona koja živi kao što si ti živjela – svjedoči, a to će ljubček uvijek biti.' Nasmije se i ide raditi’", započela je Simona svoju objavu u kojoj je, između ostalog, otkrila kako joj je najteži životni trenutak bila rastava roditelja.

"Moja najveća životna rana bila je kada je mama ostavila tatu. Moja bajka sretnog života završila je kada me mama na neko vrijeme ostavila. Kasnije je mene i brata uzela iz Zagreba u Sloveniju tako da sam 4. razred osnovne škole išla na Breganu, a 5. počela u Brežicama. U školi sam se uključila u aktivnosti i bila sam odličan đak. Sve do jednog trenutka. Kada sam počela biti zlostavljana. 

Tada sam se počela povlačiti u sebe, a onda i do trenutka s 12 godina kada me jedan dečko prevario sa 'šetnjom' i uzeo moju nevinost. Tada sam postala žena. Isti tren izgubila sam osjećaj za sve dobro i prestala se baviti sportom. Istog trena počela sam krasti mami cigarete i tražila društvo gdje ću moći sve zaboraviti", otkrila je Simona. 

Biti u svijetu , a ne biti od ovoga svijeta . Hoditi zemljom , a živjeti za Nebo . Tako mi srce ujutro nakon molitve...

Posted by Simona Mijoković on Wednesday, November 15, 2023

Abortirala je čak tri puta u godinu dana

Dodala je kako je imala velike rane zbog toga što je bila dijete rastavljenih roditelja te se prisjetila kako su se djevojčice iz njenog susjedstva igrale u parku i na njima se odražavala nevinost koju su Simoni oduzeli i s time se dugo borila. Samo je htjela biti voljena, ali uvijek bi naišla na krive osobe, pa je tako vjerovala muškarcu kada je imala samo 17 godina. 

"Vjerovala sam da želi obitelj sa mnom. I bila sam spremna roditi mu dijete. Ali opet sam bila prevarena. Lagao me i poslao na abortus. Nisam imala izbor, bila sam prisiljena. Nisam imala ničiju podršku samo svoje suze koje su oplakivale moje bebice. Nema veće boli od abortusa", rekla je Simona koja ja je zbog tog dečka tri puta u godinu dana abortirala. 

Nekadašnja manekenka otkrila je da je mladost provela u ovisnosti, na tabletama za spavanje i smirenje i to zato što ju je grijeh zbog pobačaja razdirao. Sada Simona ima petero djece, a za svoje trudnoće ističe kako su Božja čuda jer ih po ljudskom sudu nije zaslužila. "Moje srce zna da moj Bog zna da sam ja željela moje bebice iz mladosti koje su ubijene. Moje srce ih je željelo", zaključila je.

Inače, Simona je prošle godine rodila svoje peto dijete, četvrto sa suprugom Stanislavom za kojeg se udala 2016. Otprije su imali sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, a iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.