Simona Mijoković: Za sve sam bila "glupa Simona", Gospa me spasila

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ oglasila se povodom blagdana Velike Gospe te se prisjetila svoje prošlosti.

"S Majkom susrela sam se prvi puta na dan mog krštenja u crkvi Kraljica Svete Krunice u Zagrebu. Iako sam tada bila dojenče , Majka je pozvala moje roditelje da budem tamo, baš u toj crkvi, gdje sam prvi put nakon susreta s Isusom imala prvo javno svjedočenje u crkvi. Drugi susret s Majkom bio je kod Ante. Prvo me vodio na Kamenita Vrata, a onda sam joj pričala 7 godina kada smo živjeli zajedno", započela je.

"Imao je u hodniku stana sliku Kraljice Mira (zanimljivo, istu smo dobili Stanislav i ja za vjenčanje). Tada sam joj nakon svakog našeg tuluma došla pred sliku, pred Lice Njeno i srcem vapila: zaštiti nas, zaštiti nas od predoziranja, zaštiti nas od ovog zla, da nam se nešto ne dogodi, zaštiti Gabi, spasi nas. Gledajući u sliku Kraljice Mira", nastavila je Simona.

.. jer Velika mi djela Učini Svesilni , sveto je Ime Njegovo ❤️ Majka Marija i moj život .. S Majkom susrela sam se...

Objavljuje Simona MijokovićUtorak, 15. kolovoza 2023.

"Nikad nisam znala moliti prije susreta s Gospodinom. Nisam znala ni pričati, izražavati se, za sve sam bila 'Glupa Simona', koja ne zna nastaviti slijed 1,2,3... Od svoje bijede života, svog ponora grijeha u kojem sam se nalazila, sve sam prihvatila, tonujući sve više u grijehu i tuzi života. Imala sam u svijetu 'sve' a nisam imala duhovno ništa! Koja je to Istina života. I koja je to propadljivost, ništavilo života. Živiš za tijelo, a duh propada. Đavao te oslijepi, ogluši, postaneš zarobljeno dijete, izgubljeno dijete. Služeći svijetu, tijelu i đavlu", napisala je dalje.

"Ante i ja smo se civilno vjenčali 16.7. 2005. na Gospu Karmelsku. Zanimljivo 16.7.2015 Stanislav me zaručio na Gospu Karmelsku. Gabi se krstila u Crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije u Zagrebu poznata i kao Sveta Marija Dolac. A Joshua (krsno Marija po Gospi), Amalia Josipa, Zvjezdana Maria i Michael Lorenzo svi se krstili gdje smo se Stanislav i ja vjenčali u crkvi Uznesenja Bl. Djevice Marije - Gospe Stenjevečke", objasnila je Simona.

"U kući mog muža ukazala se Gospa"

Zatim se dotaknula i svoje svekrve.

"U kući mog muža - njegove majke Amalije u Ilači ukazala se Gospa - danas se to svetište zove Gospa Ilačka. Na izvoru koji je tamo potekao (zove se inače Srijemski Lurd) Stanislav mi je prvi put poslao poruku prije 11 godina: 'Ti si srce mog srca, Ti si duša moje duše, I želim s tobom provesti život'", tvrdi.

"2011 godine jedan muškarac pozvao me u Crnu Goru na zabavu. Ali s jednim 'uslovom' da idemo kod Svetog Vasilija na Ostrog. Tamo sam napisala nakanu na papir, čudom Božjim vratili smo se u Zagreb i prije, a on mi darovao iz svoje kuče jednu sliku, nakon toga više nikad ga nisam vidjela. A slika je bila Sveta Marija. Majka Božja. Stavila sam sliku tada u stanu na Knežiji gdje smo Gabi i ja živjele i počela joj svaki dan pričati: molim te pošalji mi muškarca koji će me (nas) spasiti, misleći da to mora biti muž koji će me spasiti. A Majka je uslišala: Poslala mi je Svog jedinog Sina, poslala mi je Isusa Krista da me spasi, ozdravi, oslobodi, iscjeli", misli Simona.

Uz poduži tekst objavila je i fotografiju s djecom iz katedrale u Linzu.

"Prije 7 godina i 3 mjeseca Stanislav me doveo u Katedralu u Linz - Mariendom (tu je inače klanjanje svaki dan i bila sveta pričest pod obje prilike svaki dan), u toj crkvi sa slike gledala sam često klupice posložene, često roditelje s dječicom na njima kada sam došla u Linz, a srce je reklo jednog dana ako je Tvoja volja Bože da cjela klupica gdje sjedim bude ispunjena dječjim osmjehom. Danas u toj klupici sjedim s darovanom mi dječicom", zaključila je.

Simona danas ima petero djece, kćer Gabi iz braka s Antom Gotovcem i sinove Joshuu i Michaela te kćeri Amaliju i Zvjezdanu iz braka sa sadašnjim partnerom Stanislavom Mijokovićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.