Simona ponovo sama: "Shvatila sam da sam meta za psihopate i bolesnike"

SIMONA ŠAJN u javnosti obično izbjegava komentirati prekide svojih veza, no doznajemo da je njenoj ljubavi sa srpskim poduzetnikom došao kraj. Simona je navodno u njegovom mobitelu našla dokaze da je vara što ju je nevjerojatno uzrujalo te se čini kako se planirano vjenčanje ipak neće održati. Iako nam nije željela komentirati prekid sa zaručnikom, vidno uzrujana Simona priznala nam je da ima privatnih problema te da je shvatila kako je uvijek bila meta za psihičke bolesnike.

"Ne zanima me što se govori o meni. Imam previše svojih privatnih problema. Neću komentirati svoj ljubavni status. Sve će se to riješiti, jer sam imala i prije problema i shvatila sam da što te ne ubije, to te ojača. Shvatila sam da sam meta za psihopate i bolesnike, kao ljepilo na koje se onda oni lijepe poput muha. Čak sam i na svoj Facebook status napisala da ću okrenuti ploču, da trebam biti najgora i zla prema svima. Ali nisam ja takva. Gabicu odgajam s maksimalnom dozom ljubavi i nagradit će me Bog jednog dana", rekla nam je Simona.

"Imam 27 godina, a osjećam se kao da imam 57"

Na pitanje znači li to da je prekinula sa zaručnikom, izjavila je: "Neću komentirati, previše sam šokirana i povrijeđena. Ne mogu više tako, štitnjača mi je stradala, u lošem sam stanju i idem na odmor. Sad ću pričekati par dana da mi Gabica ide u vrtić i malo se nauživa tamo, a onda se nas dvije idemo odmarati negdje na mjesec dana". Simona ima još nekoliko snimanja za odraditi, a nakon toga planira otputovati. "Imam 27 godina, a osjećam se kao da imam 57. Puno sam toga doživjela i preživjela. Gabica i ja samo želimo mir. Nemam nikog na koga se mogu osloniti, nazvati ga u pola noći i tražiti pomoć. Svi stalno govore da su tu, a kad ih trebam onda ih nema", kaže na ona.

Također nije imala komentara na izjave Gianne Apostolski da je prodavala njene gaže za 5.000 eura iako nije znala pjevati. "Neću komentirati tuđa mišljenja. Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje o pojedinoj osobi. Ne želim se baviti tim trač partijama, živim za svoj život, za svoje dijete, a ne za Giannu i članke u novinama", zaključila je Simona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.