Sin Lepe Brene bacio oko na najljepšu srpsku pjevačicu: "Nije micao pogled..."

Foto: Instagram

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ, sin Lepe Brene, navodno je bacio oko na Milicu Pavlović, pjevačicu koju mnogi nazivaju najljepšom u Srbiji.

Šuškanja su počela nakon što se Stefan pojavio na Miličinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Srpski Blic piše da je par čitavu večer očijukao te da je Milica zbog njega ignorirala tenisača Filipa Krajinovića, s kojim je se ranije povezivalo.

"Od trenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primijetila s bine, njih dvoje nisu prestali gledati jedno u drugo i osmjehivati se. Iako su se oko njega tiskale djevojke pokušavajući privući njegovu pozornost, mladi Živojinović je pažnju fokusirao na binu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno da su gosti uvelike to komentirali. U jednom trenutku se u klubu pojavio tenisač Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih nastupa. Međutim, pjevačica se čak nije ni pozdravila s njim", rekao je izvor za Blic.

"Stefan je čitavu večer bio raspoložen, otpjevao je nekoliko pjesama s Milicom i podigao atmosferu do usijanja. Djevojke su vrištale i snimale svaki njegov pokret, ali je njegov pogled i dalje bio prikovan za pjevačicu", tvrdi izvor.

Na pitanje Blica bi li bio s Milicom, Stefan je rekao: "Svi bi bili s Milicom."

Inače, njegov brat Filip Živojinović u braku je s folk pjevačicom Aleksandrom Prijović, a hoće li u obitelj stići još jedna pjevačica tek će se vidjeti. Ipak, valja naglasiti i da je tog dana izašao i teaser za Stefanovu novu pjesmu pa je moguće i da je riječ samo o pokušaju privlačenja pozornosti...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.