Sin Nicolasa Cagea tvrdi da nije napao majku, pred sudom izjavio: Njoj treba pomoć

Foto: Profimedia/EPA

Weston Cage, sin Nicolasa Cagea i Christine Fulton, na sudu se izjasnio da nije kriv za napad smrtonosnim oružjem na majku, piše TMZ. 

Počelo je suđenje

Weston je uhićen prošlog mjeseca zbog napada smrtonosnim oružjem, a tom je uhićenju prethodio napad na majku Christinu, koji se dogodio u travnju, nakon čega je ona viđena s modricama na licu. Westonov odvjetnički tim na sudu je demantirao sve optužbe protiv njega.

Fulton nije željela govoriti u kakvom je sada odnosu sa sinom. Samo je kratko rekla novinarima da želi da njezin sin dobije pomoć koja mu je potrebna, dok je Weston odbrusio da "njegovoj majci treba pomoć". 

Pušten uz jamčevinu

Podsjetimo, losanđeleška policija potvrdila je početkom srpnja da je Weston uhićen. "Mogu potvrditi da je Weston Cage Coppola uhićen danas zbog napada smrtonosnim oružjem", rekao je glasnogovornik policije Los Angelesa. Glumac je pušten iz zatvora uz jamčevinu u iznosu od 150.000 dolara, koju je, pišu britanski mediji, navodno platio njegov otac.

Do incidenta između Westona i Christine došlo je 28. travnja u Los Angelesu, kada je verbalni sukob prerastao u fizički. 

Christina: Brutalno me napao

"Dana 28. travnja oko 17:30 dobila sam poruke od prijatelja svojega sina Westona Cagea u vezi njegovog lošeg psihičkog stanja. Pozvali su me da mu dođem pomoći. Kada sam mu došla ponuditi podršku i utješiti ga, već je bio usred maničnog bijesa. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljne ozljede", napisala je početkom srpnja Fulton u izjavi koju je objavio People. 

"Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici odbili su moj zahtjev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Treba dobiti pomoć koja mu je prijeko potrebna", zaključila je.

33-godišnji Weston u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.