Sin Nicolasa Cagea uhićen zbog napada na majku, otac mu navodno platio jamčevinu

Foto: Profimedia

Sin Nicolasa Cagea, Weston Cage Coppola, u srijedu je uhićen u Los Angelesu, piše The Sun. "Mogu potvrditi da je Weston Cage Coppola uhićen danas zbog napada smrtonosnim oružjem", rekao je glasnogovornik policije Los Angelesa. Glumac je pušten iz zatvora uz jamčevinu u iznosu od 150.000 dolara, koju je, pišu britanski mediji, navodno platio njegov otac.

Problemi s mentalnim zdravljem

Riječ o incidentu koji se dogodio 28. travnja, a nakon kojeg je njegova majka Christina Fulton snimljena s modricama na licu. Kako je izvor za The Sun pojasnio, do napada je došlo nakon "krize mentalnog zdravlja". Policija je tvrdila da se Weston verbalno posvađao s majkom prije navodnog fizičkog napada, zbog čega je ostala prekrivena modricama.

Glumica je još u svibnju progovorila o incidentu te je opovrgnula da je do njega došlo nakon njihove svađe. "Uvijek sam pomagala svom sinu u njegovim borbama s mentalnim zdravljem. Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna", kazala je tada.

Inače, 33-godišnji Weston u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.