Sin Rogera Moorea smatra da žena ne bi trebala glumiti Jamesa Bonda: To onda nije to

Screenshot: Youtube

SIN Rogera Moorea vjeruje da bi samo muškarac trebao glumiti Jamesa Bonda.

Tko će sljedeći glumiti legendarnog britanskog špijuna, vruća je tema još otkako je Daniel Craig najavio da će se povući iz kultne uloge nakon No Time To Die, a sada se o izboru novog Bonda oglasio i Jaffa Moore. Jaffa, čiji je otac glumio 007 u brojnim filmovima, uključujući A View To Kill i Live And Let Die, upitan je treba li uloga ikada biti prepuštena ženi.

"Pa, onda to više nije James Bond. Mislim, mogla bi biti 006, 008 ili 009...", rekao je za Express. I dok je Lashana Lynch već dobila slavno kodno ime u filmu No Time To Die, Jaffa i dalje misli da je to dovelo do zbrke među publikom.

"U prošlom Bondu mislim da je ovo bila zabuna. Da je ona bila 007 i onda je rekla: 'Moram to vratiti Bondu. To je njegov broj'", rekao je. Međutim, Jaffa je sugerirao da bi scenaristi i studio mogli stvoriti lik "Jane ili Jemime Bond" za žene.

 

Kada su ga upitali o tome da se više žena pojavljuje u akcijskim filmovima, dodao je: "Ako pogledate Charlize Theron u Atomic Blonde ... mislim, žene to sigurno mogu izvesti i raditi vrhunske sekvence borbe."

Daniel Craig smatra da su potrebne bolje uloge za žene

Daniela Craiga također su 2021. pitali što misli o ženskom Bond liku. U razgovoru za Radio Times rekao je: "Odgovor na to je vrlo jednostavan. Jednostavno bi trebale postojati bolje uloge za žene i obojene glumce. Zašto bi žena igrala Jamesa Bonda kada bi trebala postojati uloga jednako dobra kao James Bond, ali za ženu?"

Njegov odgovor također odražava osjećaje producentice Barbare Broccoli, koja je dala sljedeću izjavu u emisiji Good Morning Britain još 2019.: "Moramo snimati filmove o ženama i ženskim pričama, ali moramo stvarati ženske likove, a ne samo raditi trik koji pretvara muški lik u ženu."

Kruže mnoge glasine o tome tko će naslijediti Craiga, a imena Lashane Lynch, Tarona Egertona i Toma Hollanda u kuloarima se smatraju favoritima. No, samo će vrijeme pokazati u kojem smjeru će franšiza ići.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.