Sinčić postao "elita": Alku pratio u društvu obitelji i HDZ-ovca Resslera

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

IVAN VILIBOR SINČIĆ pojavio se na Sinjskoj alki u društvu supruge Vladimire Palfi i sina Ksavera te kćeri Iskre. Uz njih je bio i Karlo Ressler, HDZ-ov eurozastupnik kojeg šira javnost najbolje zna po tome što je posinak Vladimira Šeksa.

>>Otac Karla Resslera piše erotsku poeziju: "Najradije bih te preko koljena..."

Sinčić s osmijehom na licu i šeširom na glavi

Obitelj Sinčić se u javnosti ne pojavljuje često, no ovaj put moglo ih se vidjeti kako zajedno iz publike prate 307. Alku, odjeveni u ležerne modne kombinacije. Ksaver je sjedio u očevom krilu te se neko vrijeme nestašno zabavljao s majčinim šeširom, dok je malena Iskra sve znatiželjno promatrala. Otac Ivan Vilibor (sa šeširom na glavi) je za to vrijeme uz osmijeh na licu ćaskao s kolegom Resslerom.

Podsjetimo, početkom 2016. godine Sinčići su objavili da čekaju bebu, a maleni Ksaver se rodio krajem svibnja iste godine. Bio je jedna od glavnih zvijezda parlamentarnih izbora, budući da su ga roditelji nekoliko puta dovodili u sabor.

Godinu dana kasnije, u studenom 2017. godine, Sinčić je otkrio da im se u tajnosti rodila kćerkica Iskra, a potom se doznalo da se par i vjenčao, također daleko od očiju javnosti.