Širi se stara izjava senatora SAD-a o ženama bez djece, Aniston: Ne mogu vjerovati

Foto: EPA

Ovih dana proširila se stara izjava američkog senatora J.D.-a Vancea, kojeg je Donald Trump izabrao za svojeg potpredsjedničkog kandidata, o ženama bez djece. Naime, 2021. godine on je izjavio da su žene poput Kamale Harris, koje nisu rodile djecu, "žene koje imaju mačke i koje su nesretne sa svojim životima". 

Aniston je naljutila njegova izjava

Nakon što se ta stara izjava proširila X-om, glumica Jennifer Aniston podijelila ju je na svojem Instagram profilu i prokomentirala. "Stvarno ne mogu vjerovati da ovo dolazi od potencijalnog potpredsjednika Sjedinjenih Država", napisala je.

"Sve što mogu reći, gospodine Vance, da se molim da tvoja kći bude dovoljno sretna da rodi vlastitu djecu jednog dana. Nadam se da se neće morati okrenuti IVF-u kao drugoj opciji. Zato što joj i to pokušavaš oduzeti", dodala je glumica. IVF je postupak umjetne oplodnje, s pomoću kojeg je, među mnogim ženama, i Jennifer pokušala imati djecu.

Glumica nije mogla imati djecu

Aniston je u studenom 2022. rekla da joj je bilo teško čitati sve glasine o djeci dok se ona mučila da ostane trudna. "Sve godine i godine nagađanja... Bilo je stvarno teško. Prolazila sam kroz IVF, pila kineske čajeve, ma što god hoćete. Radila sam na tome. Sve bih dala da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu'", rekla je.

Kako je tada rekla, glasine da su se ona i bivši suprug Brad Pitt razišli jer nemaju djecu ili da je odabrala karijeru umjesto djece su "apsolutne laži". Godine 2016. pojavile su se lažne vijesti o njezinoj trudnoći. 

Vance ima troje djece

Vance je u intervjuu iz 2021. godine, koji se sada širi internetom, gostovao na Fox Newsu. Rekao je da "SAD-om upravljaju žene koje nemaju djecu, a imaju mačke i koje su nesretne zbog svojih života i izbora koje su donijele, pa žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim". Tada je spomenuo Kamalu Harris. 

"To je samo činjenica - pogledajte Kamalu Harris, Petea Buttigiega, Alexandriju Ocasio-Cortez. Cijelu budućnost demokrata kontroliraju ljudi bez djece", rekao je. Inače, Kamala je maćeha djeci svojeg supruga Douga Emhoffa, sinu Coleu i kćeri Elle, dok Vance i njegova supruga Usha imaju troje djece. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.