Sjećate li ih se? Evo kako danas žive bivši "farmeri" Dino Bubičić i Ivana Paris

Foto: Facebook

BIVŠE zvijezde reality showa Farma , Dino Bubičić i Ivana Paris, danas uživaju u bračnoj idili s dva sina, daleko od očiju javnosti.

Upoznali su se na Farmi gdje su se zaljubili, a nakon završetka showa su se i vjenčali. Imaju petogodišnjeg sina Leonida, a prije šest mjeseci rodio se i Noel. Bivša Miss Universe sada uživa u ulozi majke, piše Story.

"Prije šest mjeseci rodio se Noel tako da sam sada kod kuće i 100 posto sam u ulozi mame. Zbog toga što sam stalno doma često u vrtić ne odvedem starijeg sina Leonida pa smo svi po cijele dane kod kuće", kaže Ivana. Trenutno žive u Dininom rodnom gradu Rijeci, gdje planiraju i ostati.

 
Posted by Ivana Paris Bubičić on 23. ožujka 2016

Naravno, Farmu neće nikada zaboraviti: "Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dinu, bila svega tri puta. Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu."

 
Posted by Ivana Paris Bubičić on 30. srpnja 2014

Njen suprug Dino Bubičić javnosti je postao poznat zbog veze s Vlatkom Pokos, ali i problema sa zakonom i drogom. Objavio je i knjigu "Od dilera do mistera" u kojoj je opisao svoj burni životni put.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.