Glumac iz filma Terminator 2 snimljen nakon dugo vremena. Izgleda neprepoznatljivo

Screenshot/Foto: YouTube/Profimedia

PROŠLE su 32 godine otkako je izašao film Terminator 2: Sudnji dan, a jednu od zvijezdi filma danas je gotovo nemoguće prepoznati. Riječ je o glumcu Edwardu Furlongu koji je s 13 godina utjelovio lik Johna Connora, što mu je donijelo nekoliko nagrada.

46-godišnji Glumac je snimljen je kako izlazi iz svog stana u Los Angelesu u pratnji bivše djevojke Monice Keene, koja je glumila u hit seriji Dawson's Creek.

Njihova je veza bila prepuna turbulencija, a Monica je prije više od 10 godina tražila zabranu pristupa, a snimljena je kako izlazi iz njegovog stana nakon što su proveli noć zajedno i time potaknuli glasine o ponovnoj vezi.

Borba s ovisnošću

Nekadašnja dječja zvijezda priznala je svoju borbu s ovisnosti o drogama koja je ostavila traga na njegovom licu.

"Bio sam ovisnik o heroinu i kokainu. Bilo je zaista strašno. Više i ne razmišljam o zabavi. To mi sada djeluje samotnjački, izlasci u klubove i drogiranje. Imam noćne more zbog droge", izjavio je u intervjuu za magazin People.

Glumac je 2000. godine prvi put posjetio kliniku za odvikavanje, a godinu dana kasnije završio je u bolnici zbog sumnje na predoziranje drogom. Nakon toga, uhićen je više puta, a jedan od najbizarnijih incidenata dogodio se kad je imao 27 godina.

Tada je uhićen jer je pod utjecajem alkohola sa svojim prijateljima pokušao osloboditi jastoge iz trgovine, bacajući ih iz spremnika, a oslobođen je uz jamčevinu nakon što je proveo nekoliko sati u pritvoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.