Sjećate li se glazbenika s kojim je Franka bila prije Ćorluke?

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

LJUBAVNI život Franke i Vedrana Ćorluke našao se u fokusu javnosti zbog jedne objave na društvenim mrežama. Na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj se činilo da Ćorluka ne nosi vjenčani prsten, a iako se on dan nakon toga u centru Zagreba pojavio s prstenom na ruci, krenula su šuškanja o njihovom braku.

Mnogi su se prisjetili njihovih bivših ljubavi pa tako i Frankinog bivšeg dečka, glazbenika Luke Tomaša. Tomaš je široj javnosti bio poznat kao frontmen benda KinoKlub, koji se proslavio hitom Za nju.

"U vezi sam s Lukom Tomašem i ne namjeravam više to poricati, nema smisla. No ne volim to komentirati. Nekako imam dojam da to onda potpuno gubi svaku privatnost", izjavila je na početku njihove veze tad 19-godišnja Franka.

Rekla je tad i da njenu obitelj sve to jako zabavlja te da je mama zna nazvati i pitati zašto iz medija mora doznati tko joj je novi dečko. "Nikako se ne mogu s tim pomiriti. Najviše me frustrira što se stvara dojam da želim konstantno biti u medijima i otkrivati svoj privatni život, a to je daleko od istine. Ja ne volim o tome pričati. Vjerujem da nitko ne voli pričati o nečemu što bi se trebalo događati samo u tvoja četiri zida pa ne bih ni sada previše o tome govorila", požalila se.

Ljubav ipak nije dugo potrajala, nakon godinu dana su prekinuli. Iste te 2012. godine Franka je na Zrću upoznala današnjeg supruga Ćorluku, s kojim ima sina Viktora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.