Sjećate li se Rossove djevojke Elizabeth iz Prijatelja? Evo kako danas izgleda

Foto: Instagram

GLUMICA Alexandra Holden se 1999. godine u Prijateljima pojavila kao studentica Elizabeth, djevojka Rossa Gellera kojeg je glumio David Schwimmer. U to je vrijeme bila 12 godina mlađa od Rossa.

Karijeru je započela u filmu Posljednje samoubojstvo iz 1997., a nakon Prijatelja je glumila u serijama poput Dva metra pod zemljom, Uvod u anatomiju, NCIS, CSI... Mnogi je se sjećaju i po ulogama iz filmova Zaluđeni mladoženja, Crkni ljepotice, Pravi komad i Ljupka Molly.

Alexandra danas ima 44 godine, a nedavno je progovorila o svom pojavljivanju u Prijateljima.

"Pozvali su me da na čitanje s Davidom Schwimmerom na kojem se trebala vidjeti kemija između nas dvoje. Bilo je zastrašujuće jer su mi producenti rekli da uđem i izgledam što više seksi. Nisam znala što da radim s tom informacijom, ali brzo sam uhvatila ritam. Sada kad sam starija, ne bih bila sretna da dobijem tu uputu", rekla je u razgovoru za The Guardian. 

Na društvenim mrežama je jednom prilikom napisala da je počašćena što je imala priliku glumiti u seriji. Alexandru na društvenim mrežama prati više od 18.000 ljudi, a osim što se nerijetko prisjeća svojih uloga, glumica objavljuje fotke iz privatnog života i s putovanja.