Sjećate se Bandićeve suradnice? Nedavno je rodila, a sada je i službeno političarka

Foto: Instagram

JEDNA od najbližih suradnica bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i glasnogovornica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti Mateja Vukmirović na društvenim mrežama otkrila je da je dobila svoje prvo dijete s partnerom Filipom Poštekom.

"Dobro došao na svijet, moj dječače. Tako sam zahvalna i zaljubljena", napisala je u opis fotografije iz rodilišta. Osim toga, odgovarala je na pitanja pratitelja te je otkrila i da je rodila carskim rezom u Petrovoj bolnici. Na Instagramu je prati gotovo 18.000 ljudi.

I dalje se bavi politikom

Mateja je rodom iz Sesveta. Privremeno je bila i Bandićeva glasnogovornica. Na društvenim mrežama dijelila je njihove zajedničke fotografije, primjerice s Bandićeve proslave rođendana, a poslovni suradnici svakodnevno su provodili vrijeme zajedno.

Trenutačno je predsjednica mjesnog odbora Luka u sklopu Sesveta tako da je na lokalnim izborima 2021. i službeno kročila u političke vode, pisao je ranije RTL. Povremeno nosi revije domaćih dizajnera, a prije 15 godina je pobijedila na izboru za Miss Alpe Adria Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.