Sjećate se Dawsona iz "Dawson´s Creeka"? Evo kako izgleda i što radi danas

 Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

JAMES VAN DER BEEK proslavio se ulogom tinejdžera Dawsona u popularnoj seriji "Dawson's Creek" te je bio jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda početkom 2000-ih godina.

Prije nekoliko dana proslavio je svoj 40. rođendan, otac je četvero djece, a ženio se dva puta. Svoju prvu suprugu Heather McComb upoznao je još na snimanju "Dawson's Creeka". Njezina je sestra imala epizodnu ulogu u seriji te su se preko nje i upoznali. Brak je potrajao sedam godina, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Trenutno je u braku s producenticom Kimberly Brook. 

Osim Dawsona, James je glumio u nekim televizijskim serijama poput "Ne vjeruj susjedi iz stana broj 23" te "CSI: Cyber zločini", a dobivao je i ponude za neke filmove koji su kasnije proslavili Ryana Reynoldsa i Bradleya Coopera. Ipak, on tvrdi da ne prihvaća ništa što mu ne djeluje kao da je zaista stvoreno za njega. Prihvatio je ulogu i u novoj seriji Sky TV-a "Carters Get Rich", a trenutno radi i na vlastitom projektu, seriji "What Would Diplo Do?".

James se rado sjeti snimanja "Dawson's Creeka" te je u nekoliko intervjua izjavio da se glumačka ekipa te serije izvrsno slagala. Kada je dobio ulogu 15-godišnjeg Dawsona, on je imao skoro 20 godina te se zbog toga čak dvoumio hoće li prihvatiti ulogu. Manje je poznato da se cijeli život borio s disleksijom, ali i da je bio izvrstan igrač američkog nogometa, no ljubav prema glumi ipak je bila jača od ljubavi prema sportu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.