Sjećate se dide Tonija? Snimljen je u centru Zagreba sa suprugom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

TALJAT SELMANI TONI vjerojatno je i danas najpoznatiji umirovljenik u Hrvatskoj. Hrvati ga pamte po nadimku dida Toni, a proslavio se prije tri godine izjavom o borbi protiv gripe. "Vježbaj, pi*ka ti materina", poručio je Toni tad pred kamerama i postao apsolutni hit u Hrvatskoj.

U posljednje vrijeme rijetko ga se može vidjeti u javnosti, pa je mnoge prolaznike razveselilo kad su ga vidjeli na kavi sa suprugom Nazlijom u centru Zagreba. 

Za Index progovorio o braku

Toni je u vrijeme svoje slave bio posvuda - davao je intervjue, snimao reklame, predviđao pobjednike na izborima... Za Index je u to vrijeme progovorio upravo o svom braku s Turkinjom Nazlijom. 

"Kad vele 65 godina u braku, slave zlatni pir. Pa to je ugljeni pir, kakav zlatni. Ne može biti veći ugalj", započeo je razgovor tad. Na pitanje o tajni sretnog braka rekao nam je: "Moj brak opstaje jer sam ja predobar."

"Ako možete, uživajte dok niste u braku. A kad djeca dođu, zbogom živote", zaključio je tad. No, sudeći po idiličnim fotografijama iz centra Zagreba, vjerujemo da se dida Toni pred našim kamerama tad ipak samo šalio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.