Sjećate se Malavizije? Evo kako danas izgledaju i što rade Bucka, Darko i Ivica

Screenshot: Youtube/Facebook

AKO STE odrastali početkom devedesetih, velika je vjerojatnost da ste vikendom ujutro pobožno pratili emisiju Malavizija koju su vodili popularni Bucka, Darko i Ivica. 

Emisija se emitirala uživo na tjednoj bazi od 1991. do 1996., sadržavala je nagradne igre, glazbene spotove, crtiće i zanimljive priloge, a gledatelji su s omiljenim trojcem mogli porazgovarali telefonski. 

Budući da je ova emisija obilježila vrijeme Domovinskog rata, Ivica Zadro, Darko Janeš i Vitomira Lončar su za nju dobili odlikovanje Red Danice Hrvatske s likom Marka Marulića. 

Glumica Vitomira Lončar danas živi i radi u dalekoj Kini gdje je zaposlena kao profesorica na Sveučilištu Eurasia i uči kineski. Tamo se odselila prije dvije godine kad su njenom suprugu, redatelju Ivici Šimiću, ponudili posao umjetničkog ravnatelja kazališta Meriton Children's Theatre u kineskom gradu Xi'anu. 

Prije nekoliko godina u intervjuu za Index otkrila je da je ostala u dobrim odnosima s kolegama iz Malavizije, a prisjetila se i kako je bilo u to vrijeme. 

"U to smo doba vodili emisiju i po četiri sata uživo, možete zamisliti kako bi to bilo danas. Na televiziji sam provela osam intenzivnih godina, iako se to možda čini puno, meni je to bio samo izlet, novo iskustvo. Prvih nekoliko godina je bilo zanimljivo, izuzetno korisno. Mi smo tada bili jako slavni, ali moram priznati da zadnja godina nije više bila tako sretna, nisam više nalazila nikakvo zadovoljstvo u radu na televiziji, pa sam prekinula i otišla", rekla je tom prilikom Vitomira. 

Ivica Zadro se i dalje bavi glumom. Osim kao voditelja Malavizije, mnogi ga pamte po ulozi Pere Vrageca, jednog od legendanih Smogovaca. Glumio je i u brojnim domaćim humorističnim serijama poput Odmori se, zaslužio si, Nad lipom 35 i Stipe u gostima. 

Od 1984. do danas član je kazališta Komedija. 

Darko Janeš je razvio glumačku karijeru. Gledali smo ga u nekoliko hrvatskih serija poput Zauvijek susjedi, Ljubav u zaleđu i Dolina sunca, a pojavio se i u seriji Pogrešan čovjek. 

2012. bio je jedan od natjecatelja u showu Ples sa zvijezdama. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.