Sjećate se malene Annie iz hit mjuzikla iz 1982. godine? Ovako izgleda danas

Foto: Press/Profimedia

AILEEN QUINN veliku je slavu postigla ulogom u hit mjuziklu Annie iz 1982., u čijem je fokusu bila mala crvenokosa djevojčica koja odrasta u sirotištu. Za tu ulogu borilo se više od osam tisuća djevojčica. Sve one su htjele postati Annie, no uloga je pripala tada devetogodišnjoj Aileen. 

Nakon te uloge mnogi su joj predviđali veliku svjetsku karijeru, no ona je s 18 godina napustila Hollywood. Danas ima 50 godina i rado bi se vratila pred kamere, a nekidan se ponovo pojavila na crvenom tepihu u Hollywoodu. 

U Los Angelesu održana je prva večer TMC Classic Film Festivala, a Aileen je pozirala pred fotografima u kratkoj crnoj haljini. 

Ranije je Aileen u razgovoru za Fox News otkrila da su njezini roditelji imali veliku ulogu u odluci da se povuče sa scene. Smatrali su da je obrazovanje na prvom mjestu.

"Kada sam završila sa snimanjem, učitelji mi nisu baš gledali kroz prste. Nemojte me shvatiti, bili su ponosni na mene i sretni zbog mene, tražili me autograme, no na prvom mjestu bilo im je da nadoknadim propušteno i riješim sve ispite. Da budem odlikašica, što sam i bila", ispričala je Aileen. 

Osim u Annie, pojavila se u brojnim predstavama i snimila je album Bobby's Girl za Columbia Records.

"No nakon toga sam se željela vratiti normalnom životu. Željela sam studirati, vidjeti što mi se sve nudi. Željela sam vidjeti svijet pa sam tako i živjela u stranoj zemlji i stekla i to iskustvo. Naučila sam strani jezik i istražila svijet koji se razlikovao od dotadašnjeg. Zbog toga je sve to zapravo bio i blagoslov - mogla sam odrasti i imati normalan život, imati dečke, vidjeti svijet", rekla je.

Nakon što je diplomirala, Aileen je radila u kazalištu, gdje je provela punih 25 godina. Kaže da su je nekoliko puta tražili da snimi nastavke filma koji ju je proslavio. Sastajala se s redateljima, čitala scene potencijalnih projekata koji su se temeljili na Annie, no ništa od toga se nije realiziralo. Aileen se posvetila i glazbi te ima svoj bend Aileen Quinn and the Leapin' Lizards.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.