Sjećate se Susan Boyle? Nakon dugog vremena objavljena njena nova fotografija

Screenshot: YouTube

ŠKOTSKA pjevačica Susan Boyle proslavila se 2009. godine nastupom u showu Britain's Got Talent. Otpjevala je pjesmu I Dreamed a Dream i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 milijuna pregleda na YouTubeu. Nastup sada ima više od 260 milijuna pregleda.

Rijetka nova fotografija Susan Boyle

Iako se tim nastupom proslavila te skupila hrpu obožavatelja i naposljetku je njezin debitantski album postao jedan od najprodavanijih u Velikoj Britaniji, Susan je nastavila živjeti skromno. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je nakon dugog vremena objavljena njezina nova fotografija.

Susan sada ima 61 godinu, a snimljena je na izletu u Irskoj. Boravila je u hotelu Knock House, koji je već ranije posjetila. Vlasnici hotela bili su oduševljeni što se pjevačica vratila u njihov hotel, pa su objavili njezinu fotografiju.

It was our pleasure to welcome Susan Boyle back to Knock House again recently. Susan is a fabulous Lady and we always...

Objavljuje Knock House HotelSrijeda, 22. ožujka 2023.

Vlasnici hotela su presretni što je Susan boravila kod njih

Susan je bila odjevena u bijelu vestu i žutu jaknu, a pozirala je s voditeljem podcasta Senior Times Desom Duganom. Na licu nije imala nimalo šminke, a kosa joj je bila ravna. 

"Bilo nam je zadovoljstvo ponovno poželjeti dobrodošlicu Susan Boyle u Knock House. Nevjerojatna je dama i uvijek je volimo vidjeti kada se vrati u hotel", napisali su vlasnici hotela. Susan ima profile na društvenim mrežama, ali jako rijetko tamo nešto objavljuje.

Podsjetimo, Susan je u Britain's Got Talent došla do finala u kojemu je zauzela drugo mjesto. Tijekom karijere zaradila je 22 milijuna funti, ali nije postala rasipna, već je nastavila sa skromnim životom. Još uvijek živi u svojoj kući iz djetinjstva u zapadnom Lothianu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.