Skandal na španjolskom dvoru: Bivši šogor kraljice Letizije tvrdi da su imali aferu

Foto: EPA

GLAVNA vijest u španjolskim medijima ovih dana je preljub kraljice Letizije. Naime, kraljičin bivši šogor Jamie Del Burgo tvrdi kako je Letizia imala aferu s njim prije nego što je on oženio njezinu sestru Telmu, a kao dokaz njihove afere prilaže dosad neviđenu fotografiju kraljice Letizije. 

Tvrdi da su bili u vezi i nakon njene udaje

53-godišnji poduzetnik Del Burgo, koji trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, kaže kako su on i Letizia bili u vezi i nakon njezine udaje za kralja Felipea VI. 2004. godine. Tvrdi da su hodali kad je ona upoznala budućeg španjolskog kralja te je objavio selfie, na kojemu ne piše datum, koji je kraljica navodno snimila tijekom trudnoće. 

Na fotografiji ona navodno nosi njegovu crnu pašminu, a uz nju je napisao i navodnu poruku koju mu je poslala španjolska kraljica, a u kojoj je, kaže, stajalo: "Ljubavi. Nosim tvoju pašminu. Osjećam se kao da si uz mene. Ona brine o meni. Čuva me. Brojim sate do našeg ponovnog susreta. Volim te."

Jamie je sve to objavio na X-u (bivšem Twitteru), a nakon što su brojni strani mediji to prenijeli, obrisao je svoj račun. Mnogi sumnjaju u istinitost njegovih izjava jer nema konkretnih dokaza da je Letizia tu fotografiju i poruku poslala baš njemu. Glasnogovornik španjolske kraljevske obitelji kazao je da nemaju komentara na Jamiejeve izjave.

Dvije godine je bio u braku s kraljičinom sestrom

Inače, poduzetnik je od 2012. do 2014. bio u braku s Letizijinom sestrom Telmom. Novinarka Jaime Peñafiel, koja je napisala knjigu o kraljici, kazala je da je Letizia bila velika Jamiejeva ljubav, no da se njihov odnos pretvorio u prijateljski nakon što je ona započela romansu s Felipeom. 

Jamie je novinarki ispričao da je Letiziju upoznao 2000. godine te da ju je planirao zaprositi kada mu je ona za vrijeme večere rekla da izlazi s Felipeom, s kojim je u braku od 2004. Kako bi opisao ozbiljnost njihove veze, rekao je novinarki da je na tu večeru nosio zaručnički prsten u džepu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.