"Školarac s previše samopouzdanja koji želi biti frajer": Evo tko je bogati dečko Obamine kćeri

Foto/Screenshot: Twitter/Facebook/Rugby School/TMZ

STARIJA kći Baracka i Michelle Obame, Malia, oduvijek je privlačila pozornost javnosti, ponajviše svojim stilom života, a kad se otkrilo da ima dečka, oči javnosti okrenule su se prema njemu.

Riječ je o 19-godišnjem Roryju Farquharsonu, studentu Harvarda koji se u SAD doselio iz Velike Britanije 2017. godine. Za njihovu vezu doznalo se u studenome prošle godine, kad su snimljeni kako se ljube na utakmici između Harvarda i Yalea.

Rory se školovao u privatnoj Rugby School u Engleskoj, u kojoj godišnja školarina iznosi oko 290 tisuća kuna. Bio je vrlo uspješan u ragbiju i golfu, a osnivač je Blue Bunsen Society, kluba kemičara u toj prestižnoj školi. 

Njegovi kolege iz škole za Daily Mail su otkrili da je on bio jako popularan u školi te da je "pravi ulov". Business Insider iskopao je i njegovo pismo, objavljeno u školskim novinama kad je Rory imao samo 16 godina, u kojem je sam sebi poručio: "Ti si visoki, kržljavi školarac s previše samopouzdanja koji očajnički pokušava dokazati svojim prijateljima da je frajer, a u tome je očajno neuspješan."

Jedno vrijeme proveo je stažirajući u Centru za demokraciju u Sjevernoj Irskoj. Otac mu je izvršni direktor londonske tvrtke Insight Investment Management Limited, a majka cijenjena računovotkinja. Obitelj mu živi u gradiću Woodbridge i britanski mediji ih ocjenjuju imućnima. 

Nakon što se otkrilo da je u vezi s Obaminom kćeri, Rory je obrisao profil na Twitteru, na kojem je bio vrlo aktivan, no još uvijek ima profil na Instagramu na kojem se opisuje samo kao "student prava na Harvardu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.