Skrivao lice rukom: Marko Grubnić na sudu svjedočio protiv bivše pjevačice ET-ja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NA OPĆINSKOM kaznenom sudu u Zagrebu kod suca Zorislava Kaleba nastavljeno je suđenje povodom privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk, poznatiji kao Boytronic iz grupe ET, njegova supruga, menadžerica ET-ja Katarina Kolar, i njihova tvrtka podigli protiv bivše pjevačice ET-ja Sare Elene Menkovske i njezine majke.

Boytronic i njegova supruga su Saru Elenu i njenu majku Kseniju tužili za klevetu. Na sudu je danas protiv bivše pjevačice svjedočio stilist Marko Grubnić koji je čitavo vrijeme u sudnici rukom sakrivao lice od fotografa. U rukama je grčevito stiskao crvenu torbicu.

Dok je Grubnić kao svjedok djelovao nervozno, tužene Sara Elena i njena majka bile su sasvim opuštene te su se smijale i spremno pozirale fotografima.

Podsjećamo, Sara Elena je u kolovozu 2016. godine napustila ET zbog, kako je tvrdila, loših uvjeta rada. Kao razloge otkaza Sara-Elena navela je: "Neprofesionalan odnos, nehuman odnos (mobing, verbalno i fizičko maltretiranje, oduzimanje ljudskih prava, ponižavanje, vrijeđanje, omalovažavanje, ismijavanje, zadiranje u privatnost, vrijeđanje članova moje obitelji, zabrana govora, ogovaranje i širenje laži), nedovoljno informiranje, isplata honorara na crno, nedovoljan broj angažmana (nedovoljna financijska sredstva za osnovne životne potrebe)."

Boytronic je tad odmah najavio tužbu.

"Izjave Sare-Elene Menkovske su usmjerene isključivo samopromociji, a na štetu ugleda i imena grupe ET, mene osobno, kao i menadžera grupe. Točno je da ona više nije pjevačica grupe ET, međutim razlozi prestanka poslovne suradnje strogo su profesionalne prirode, a povezani su sa kršenjem ugovornih obveza od strane Sare-Elene Menkovske prema grupi ET", rekao je nakon toga Boytronic i naveo da su mladoj pjevačici bili osigurani suradnici na nivou najboljih hrvatskih stručnjaka i profesionalaca.

"Pjevačica grupe ET mora imati osnove kulture, lijepog ponašanja, moralne i kulturne vrijednosti, a nadasve poslovnu etiku i profesionalnost, odgovornost, te pouzdanost. Kako Menkovska nije ispunila osnovne obveze došlo je do nemogućnosti daljnje suradnje te i raskida ugovora", dodao je u priopćenju te najavio: "S obzirom na kršenje odredbi ugovora, bit ću primoran protiv Menkovske pokrenuti sve zakonom predviđene radnje radi zaštite prava i interesa grupe ET."

U svađu su se zatim uključili i Sarina majka, kao i njen brat Filip, te su putem Facebooka stali u obranu mlade pjevačice.

Međutim, tad se javio Neno Čirjak iz grupe Karma i rekao da je i on imao problema sa Sarom Elenom, zbog čega je u startu odlučio prekinuti planove o dugoročnoj suradnji s njom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.