Slavica više nije Ecclestone, ali nije ni Radić

Foto: Profimedia/EPA/Grgo Jelavic/Pixsell

VIŠE od deset godina nakon razvoda od Bernieja Ecclestonea, njegova bivša supruga Slavica u hrvatskim zemljišnim knjigama više nema prezime Ecclestone. Ne koristi ni svoje djevojačko prezime Radić, nego se sada zove Slavica Malić. Početkom svibnja upisala se kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika pod prezimenom Malić.

To je prezime njezine majke Ljubice. Slavica je, osim na adresi u Velikom Zatonu, prijavljena i na adresi u Rijeci.

Početkom 1980-ih udala se za šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, a njihov razvod preplavio je svjetske medije 2009. godine. Razvodom od Bernieja dobila je nevjerojatnih 740 milijuna funti, odnosno nešto više od 847 milijuna eura.

2015. kupila kamenu kuću

Slavica je definitivno najbogatija Hrvatica, a osim na adresama u Londonu i Švicarskoj, vrijeme provodi u Hrvatskoj.

Kamenu je kuću pokraj Dubrovnika kupila 2015. godine. Bivši vlasnik kamene kuće je obitelj Kusalo, koja živi u Americi. Kuća s jedne strane graniči s kućom i restoranom poznate ugostiteljske obitelji Gverović, a s druge s ljetnim luksuznim domom poznatog umjetnika Brace Dimitrijevića.

Slavica je brzo krenula s gradnjom te kuću pretvorila u vilu.

Dvije godine kasnije se pisalo da je razbjesnila susjede u Zatonu kada je počela s renovacijom vile, a radovi nisu prestali početkom turističke sezone. Zbog zaglušujuće buke koja je dopirala iz njezine kuće, mnogi su mještani ostali bez gostiju.

Tada se pisalo da Ecclestone nije upozorila susjede na radove i na to koliko će trajati niti ih je zamolila za razumijevanje. Osim buke, mještanima je smetala i prašina koja je padala po terasama, stolovima i ležaljkama njenih susjeda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.