Slavna glumica otkrila: Triput sam silovana, jednom je došlo do začeća. Pobacila sam

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Ashley Judd otkrila je da je bila silovana tri puta te da se nekoliko godina nakon napada sastala sa svojim silovateljem. Silovana je 1999. godine, a kasnije je željela razgovarati sa silovateljem. 

"Da skratim priču, završili smo u ljuljačkama i sjedili zajedno uz potok. Zanimala me priča s kojom se nosio sve ove godine. Vodili smo razgovor o pravdi", rekla je Ashley u podcastu Davida Kesslera. Naglasila je da joj nije bilo potrebno iskupljenje silovatelja.

"Imala sam priliku raditi na svojoj traumi, žalosti i iscjeljivanju. Radila sam na promjeni vlastite svijesti i povezala sam se sa ženama koje su isto to proživjele", rekla je Judd. 

Zagovara pravo na pobačaj

Ashley se danas trudi osnažiti žene koje su prošle ono što je i ona sama te im želi pomoći da se nauče izliječiti od traume. Zagovara pravo na pobačaj jer je i nju napad doveo do trudnoće. Govorila je i na konferenciji Women in the World koji je moderirala Katie Couric. 

Ashley je tada rekla da bi, da je donijela odluku zadržati dijete, država dodijelila ocu pravo na skrbništvo.

"Ono o čemu volim pričati je moje osobno iskustvo s pobačajem jer, kao što svi znaju, a ja sam vrlo otvorena po tom pitanju, tri sam puta preživjela silovanje. Jednom od ta tri puta došlo je do začeća i vrlo sam zahvalna što sam mogla pristupiti sigurnom i legalnom pobačaju jer taj silovatelj, koji je iz Kentuckyja, kao i ja, i živi u Tennesseeju, ima pravo očinstva u Kentuckyju", rekla je te dodala da bi na kraju bila prisiljena odgajati dijete sa silovateljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.