Slavna reperica: Svjedočila sam nasilnom ponašanju Britneyjinog oca prema njoj

Screenshot: YouTube

REPERICA Iggy Azalea tvrdi da je osobno svjedočila tome da se Jamie Spears nasilno ponašao prema kćeri Britney Spears, piše Page Six. 

Iggy kaže da Britney ne pretjeruje i ne laže što se tiče očeve kontrole nad njom. Djevojke su zajedno radile na pjesmi Pretty Girls, kada je Azalea, kako kaže, primijetila strašno Jamiejevo ponašanje prema Britney. 

"Osnovna ljudska pristojnost je barem uklanjanje osobe za koju Britney kaže da je nasilna. To treba biti ilegalno. Za vrijeme dok smo radile skupa 2015. godine osobno sam svjedočila ponašanju koje je Britney detaljno opisala prošlog tjedna. Samo je želim podržati i reći svijetu da ne pretjeruje i ne laže", kaže reperica.

"Vidjela sam da joj ograničava sve, čak i najbizarnije i trivijalne stvari poput toga koliko gaziranih pića smije popiti. Zašto je to uopće potrebno?" upitala je. 

Prisjetila se kako ju je Jamie prije nastupa nje i Britney na Billboard Music Awards prisilio da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka ili joj inače neće dopustiti na nastupi na pozornici.

"Način na koji je tražio da potpišem ugovor zvučao je slično taktikama o kojima je Britney govorila prošli tjedan", kaže Iggy. 

Reperica smatra da se Britney ne smije prisiljavati na suživot s ocem Jamiejem, kad je jasno dala do znanja da utječe na njezino mentalno zdravlje.

"To uopće nije u redu", zaključila je. 

Podsjetimo, nedavno je sutkinja Brenda Penny odbila zahtjev Britney Spears da se Jamie Spears ukloni s mjesta njezinog skrbnika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.