Slavne prinove: Pogledajte tko je sve proširio obitelj u 2011. godini

SLAVNE bebe uvijek su zanimljive i o njima rado čitamo, a svjetske i domaće zvijezde i zvjezdice potrudile su se na nam materijala ne nedostaje ni tijekom 2011. godine. Mnogi poznati su postali roditelji, što prirodnim pute, što pomoću surogat majki ili posvajanjem. Dolazak slatke novorođenčadi razveselio je i same roditelje, ali i njihove vjerne fanove, koji im na prinovama uvijek masovno čestitaju na društvenim mrežama.

Harper Seven je bila najiščekivanija beba

Jedna od najiščekivanijih bebica bila je mala Harper Seven, prva kći Davida i Victorije Beckham. Rodila se 10. srpnja u Los Angelesu i razgalila svoje roditelje i trojicu starije braće. David je ubrzo objavio fotografiju djevojčice te si dao napraviti tetovažu i s njezinim imenom, kao što ima i imena ostale djece te supruge na tijelu. Harper Seven je odmah proglašena bebom sa stilom; nosi dizajnerske benkice i bodije, vozi se u dizajnerskim kolicima te je dobila gomilu skupocjenih darova, od kristalnih zvečki do ručno izrađenih Louboutinki. Malena "princeza" na tronu dječjih kraljica stila sigurno će naslijediti Suri Cruise, koja još uvijek zapanjuje javnost svojim kolekcijama odjeće i obuće.

Dugo se iščekivalo i rođenje prve zajedničke kćeri Nicolasa Sarkozyja i Carle Bruni. Djevojčica se rodila 19. listopada u privatnoj klinici u Parizu, a njezini su roditelji nakon nekoliko dana otkrili da su joj dali ime Giulia te rekli kako je još ne žele predstaviti javnosti te je neće fotografirati. Još jedan par jako osjetljiv na privatnost svog sina su Javier Bardem i Penelope Cruz. Oni su postali roditelji 25. siječnja, pa će maleni Leo uskoro proslaviti prvi rođendan. Penelope je samo rekla kako se preporodila otkako je postala mama te da ima novu najveću ljubav u životu.

Miranda Kerr i Orlando Bloom ne skrivaju svog malog Flynna

Zgodni glumačko-manekenski par Orlando Bloom i Miranda Kerr prema svome sinu nisu toliko zaštitnički nastrojeni. Maleni Flynn se rodio 7. siječnja u LA-u, a na porodu je bio i tata Orlando. Miranda je poslije otkrila kako nije željela epiduralnu, ali ju je od muke poželio njezin partner, kojem je bilo teško gledati je kako se pati.

Drugo dijete su dobili već iskusni roditelji Jessica Alba i Cash Warren. Malena Haven na svijet je stigla 13. kolovoza, a roditelji su objavili da su presretni, kao i starija sestrica Honor. Jessica je djevojčicu ubrzo počela voditi u šetnje te su je paparazzi snimili. Zgodna glumica je u rekordnom roku, kao i nakon prve trudnoće, vratila normalnu liniju te je često proglašavaju jednom od najzgodnijih mama.

Beyonce je također postala mama. Pjevačica je samo dan prije Stare godine na svijet donijela djevojčicu kojoj je sa suprugom Jay-Zijem dala ime Tiana-May Carter. Beyonce je rodila u privatnoj klinici u kojoj je za sebe zakupila čitavo jedno krilo, a u trudnoći je govorila kako je ne hvata panika što će postati majka već se tome jako veseli.


Pravi spektakl oko rođenja svojih blizanaca napravila je Mariah Carey

Pravi spektakl oko rođenja svojih blizanaca napravila je Mariah Carey. Ona je postala mama po prvi put u svibnju, na godišnjicu braka s Nickom Cannonom. Rođenje je snimala te je cijeli događaj organizirala tako bebe ugledaju svijet uz snimku njezine pjesme s jednog koncerta. Njezina djevojčica je dobila ime po Marilyn Monroe i zove se Monroe, a dječak je dobio ime prema njezinoj spavaćoj sobi uređenoj u afričkom stilu. Maleni se zove Moroccan Scott, ali blizanci su najpoznatiji po nadimcima Roc i Roe.



Vrlo tajnovita mama iz 2011. godine je Natalie Portman. Ona je u lipnju rodila sina kojeg od medija pomno skriva. Ako ga vodi u šetnju, obavezno je pokriven te ga još nitko nije uspio fotografirati. Zgodna oskarovka se od rođenja bebe ne pojavljuje u javnosti niti komentira majčinstvo. Još jedno misteriozno rođenje slavne prinove je ono djeteta January Jones. Glumica je u rujnu postala mama, no ne želi otkriti tko je otac njezinog sina Xandera Danea Jonesa. Njegovo ime nije navela ni u rodnom listu, što je pokrenulo mnoge tračeve u Hollywoodu. Neki misle da je tata Ashton Kutcher, no ni on ni glumica nisu te navode komentirali.


Brojne zvijezde vole imati veliku obitelj

Tori Spelling je rodila svoje treće dijete, djevojčicu Hattie, u studenome te je rekla kako već razmišlja o sljedećem. Mel B također je stigla do broja 3, u rujnu je rodila treću kćer, koja je ujedno i prva zajednička koju ima sa suprugom Stephenom Belafonteom. Roditelj veteran je Mike Tyson, koji je tijekom 2011. godine dobio osmo dijete, sina s trećom suprugom Lakihom Spicer. Tata s puno djece je i Rod Stewart, koji je u veljači dobio i osmo, sina Aidena. Brandon Flowers se također može pohvaliti brojnim potomstvom, u ožujku je dobio trećeg sina sa suprugom Tanom. Slavna mama Cynthia Nixon dobila je također treće dijete u 2011. godini i to sa zaručnicom Christine Marinoni, koja je u veljači rodila sina Maxa Ellingtona. Ethan Hawke je proširio svoju brojnu obitelj, supruga Ryan mu je rodila još jedno, četvrto dijete u kolovozu. Djevojčica Indiana im je drugo zajedničko dijete, a dvoje Ethan ima iz prošlog braka s Umom Thurman. Treće dijete je rodila i Jennifer Connelly, i to kod kuće.

Tijekom 2011. godine još je stranih zvijezda dobilo djecu. Prinove su stigle u obitelji pjevačice Dido, Neyo je dobio još jedno dijete, Kristin Davis je posvojila djevojčicu te tako po prvi put iskusila čari majčinstva, dok je Denise Richards već imala iskustva i od ranije, no odlučila je pružiti dom i ljubav usvojenoj curici koja joj je, kaže, obogatila život, a još jednu djevojčicu posvojio je i Ewan McGregor. Ana Ortiz je rodila sina, kao i Emily Deschanel iz serije "Kosti" te supruga Guya Ritchieja, koja je redatelju rodila drugo dijete. Sina je rodila i Jodie Kidd, kao i Alyssa Milano te Selma Blair. Ni djevojčica nije manjkalo; Tina Fey je postala mama malene Penelope Athene, djevojčicu je dobila i Ivanka Trump, kao i Benicio del Toro, koji je postao tata kad je Rod Stewart postao djed jer je dijete dobio s glazbenikovom kćeri Kimberly, s kojom nije u vezi.

Kate Hudson je rodila drugog sina Binga, Bryan Adams je dobio kćer koja je stigla na Veliki petak, a sina je dobila još jedna "spajsica", Emma Bunton. Steve iz Beverly Hillsa, to jest, glumac Ian Ziering, je postao otac djevojčice Mije, a Eva Herzigova je rodila drugog sina i dala mu ime Phillip. Sina je rodila i Rachel Zoe, i to u 40. godini, dok je Abbey Clancy rodila prvo dijete, djevojčicu, pa je i nogometaš Peter Crouch postao tata te je sa svojom partnericom bio i na porođaju. "Anđelica" Doutzen Kroes je dobila sina Phyllona, u kojeg se odmah zaljubila, a Nicole Kidman i Keith Urban su dobili kćer Faith Margaret, koju im je rodila surogat majka. Djevojčica se rodila još na kraju 2010. godine, no vijest su roditelji objavili tek u siječnju. Basist benda U2 Adam Clayton također je svoje dijete skrivao od javnosti, i to gotovo godinu dana. Sina mu je rodila nepoznata Francuskinja s kojom je u vezi i koju također skriva te je tako Clayton prestao biti jedini član benda bez djece. Glumac Owen Wilson također je slavio u 2011. godini. Djevojka Jade Buell mu je na Havajima rodila sina, što je Owen proslavio hula plesom. Pjevačica Pink je prvi put postala mama kad joj se rodila kći Willow Sage, a glumica Marion Cotillard je dobila sina.



Ni domaće zvijezde nisu bile ništa manje plodne u 2011. godini

Ni domaće zvijezde nisu bile ništa manje plodne u 2011. godini. Djecu su dobili brojni nogometaši, među kojima i Dinamovac Sammir. Njegova djevojka Yasmin Chemin u srpnju je rodila dječaka kojem je par dao ime Noah. Sammir je zbog djeteta bio presretan, no uloga oca nije ga spriječila da i dalje tulumari po noćnim klubovima. Njegovog kolegu Ivana Kelavu nešto je ranije, u lipnju, razveselilo rođenje djevojčice koju je sa suprugom nazvao Mia. Kelavi je to također prva prinova u životu.

Eduardo Da Silva otprije ima kćer Lorenu, a u ožujku je dobio i sina Mateusa, koji je rođen u Ukrajini. Još jednu prinovu rodila mu je supruga Andrea, s kojom je u braku od 2005. godine. Niko Kranjčar je prvi put postao tata kad mu je supruga Simona 7. ožujka rodila kćer. Par je djevojčicu nazvao Loree, a malena je rođena u Londonu. Još jedan nogometaš, doduše bivši, je također proširio obitelj. Miki Rapaić je u siječnju dobio djevojčicu sa suprugom Žanom, a već ima 13-godišnjeg sina Borisa.

Osim nogometaša, i ostali su sportaši slavili rođenja prinova

I hrvatski rukometaši su širili obitelji. Vedran Zrnić i njegova supruga Lana dobili su blizance, dva dječaka, koji su rođeni u Njemačkoj. Par već ima trogodišnju djevojčicu Tonju, koja se razveselila braći. Mirko Alilović se tijekom 2011. oženio i postao tata. Njegova Iva rodila mu je sina Ivana te se obitelj skrasila u Mađarskoj. Tenisači su također radili na djeci; Ivo Karlović i njegova supruga Alison u rujnu su dobili prvo dijete, djevojčicu, i nazvali je Jada Valentina. Na sretnoj vijesti čestitao im je i Novak Đoković, a malena je rođena u Miamiju. Ivan Ljubičić također je postao tata male curice, njegova supruga i on dobili su prinovu u studenom te joj nadjenuli ime Zara.

Rođenja djece slavili su i drugi poznati s hrvatske estrade. Boris Novković je dobio drugog sina i dao mi ime Bono, a muško dijete se rodilo i Dini Stern i Ljubi Pavaković Visković. Ljupka Gojić je sa suprugom Mihaelom Mikićem u studenom dobila još jednu djevojčicu, Milu Amelie, kojoj se jako razveselila i sestra Jana Sienna. Manekenka je rodila carskim rezom, a kaže da joj je druga trudnoća bila nešto teža od prve.



Ni hrvatske estrada ne mora brinuti zbog nedostatka potomaka

Nakon što su posvojili malog Tina, Goran Višnjić i njegova supruga Ivana Vrdoljak su dobili i prvo zajedničko biološko dijete. Surogat majka im je rodila sina kojem su dali ime Vigo, a Višnjić iz veze s Mirelom Rupić ima i kćer Lanu. Prvog sina je dobila Nives Polovina sa suprugom Kristijanom Barunom. Voditeljica je rađala u Zagrebu na Svetom Duhu, a sinu je par nadjenuo ime Nikola. Sina su dobili i Dino Bubičić te Ivana Paris. Maleni Leonid se rodio u siječnju, a na porođaju je bio i ponosni tata Dino. Kako kaže Ivana, za sada će još biti jedinac, jer ona trenutno ne bi voljela imati još djece.

Bivša manekenka Jelena Orešković se preselila u Pariz i tamo je u srpnju postala mama djevojčice Panthee, koju je dobila s partnerom Hermidasom Atabeykijem, francuskim dizajnerom automobila. Djevojčicu je rodila i Ana Begić, kojoj je malena Alana prvo dijete. Curica je razveselila i Martinu Tomčić, i to početkom godine. Operna pjevačica i njezin suprug Ženja Moskaljov djevojčicu su nazvali Rebeka, a ona im je drugo dijete. Drugo dijete su dobili i Ines Bojanić i Davor Šajić. Par je početkom godine dobio sina, a otprije imaju dvogodišnju Katju. Tomislav Jelinčić i Andrija Jarak proširili su obitelj i trećom prinovom. Jarak je sa suprugom Ivanom dobio djevojčicu, dok je Jelinčićeva treća sreća bio sin. Suprugu je u bolnicu dovezao u zadnji čas, a ona je nakon samo pola sata na svijet donijela dječaka kojem su se razveselila braća Jona i Vid.

Budući da su brojni poznati, što domaći što strani, trudni i s veseljem očekuju nove bebe, sigurno će i 2012. godina biti puna veselja i slavlja zbog malih prinova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.