Slavni glazbenik snimljen u šetnji Manchesterom s 48 godina mlađom djevojkom

Foto: Profimedia

SLAVNI američki glazbenik Don McLean snimljen je u društvu svoje djevojke Paris Dylan dok je izlazio iz hotela u Manchesteru, gdje su boravili zbog njegovog nastupa u Bridgewater Hallu.

76-godišnji Don i njegova 28-godišnja manekenka privlačili su poglede dok su šetali gradom prije njegova koncerta u sklopu turneje povodom 50. godišnjice hita American Pie.

Par nije promaknuo ni paparazzima. Paris je na sebi imala pripijene crne tajice, bordo majicu kojom je naglasila dekolte i traper jaknu, dok je McLean bio u hlačama i debljoj jakni.

U vezi su pet godina

Par je zajedno gotovo pet godina, a vezu su započeli nakon što se on razišao s bivšom suprugom Patrishom Shnier 2016. godine. Don je bio u braku s Patrishom od 1987. do 2016. godine, a imaju sina Wyatta i kćer Jackie.

Glazbenik je prošle godine za magazin People rekao da je Paris najdivnija osoba koju je ikad upoznao.

"Ljubav je najvažnija stvar koju možete imati. Nekoga moraš voljeti jer mržnja je takav teret. To je potpuni gubitak vremena. Volim svoju djecu i volim svoju djevojku. Lud sam za njom. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad poznavao i mislim na nju kad pjevam puno svojih pjesama. Počašćen sam što je imam kao djevojku i partnericu i ne planiramo se rastati", izjavio je Don tada.

Paris je postala poznata široj javnosti nakon emisije Catfish iz 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.