Slavni glumac tvrdi: Nitko nikada nije pročitao moje prezime ispravno

Foto: YouTube

GLUMAC Brendan Fraser u razgovoru s Adamom Sandlerom u emisiji Actor on Actor otkrio je zanimljiv detalj vezan za svoje prezime, odnosno činjenicu da ga gotovo nitko ne izgovara ispravno.

Fraser, kojeg ljudi najviše pamte po ulogama u filmskom serijalu Mumija, požalio se Sandleru, koji mu je također pogrešno izgovorio prezime, kako cijeli život ispravlja ljude oko načina na koji se izgovara Fraser.

"Kaže se ispravno Fraser, to je kao da izgovaraš riječ razor, to ti je ona stvar kojom se briješ", pojasnio mu je Fraser odmah u startu, ali ga je nešto kasnije morao ponovo ispravljati i na koncu je razočarano konstatirao: "Ok, je*iga, moje ime nikada nitko nije ispravno pročitao."

Spomenimo kako je odnedavno Fraser ponovo u fokusu javnosti nakon što je snimio vrlo hvaljeni film The Whale. Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu dobio je pohvale za svoju ulogu u novom filmu Darrena Aronofskog, a na premijeri se čak i rasplakao dok je dobivao aplauz za svoju izvedbu.

Smiješi mu se Oscar za novi film

Fraser je neko vrijeme izbivao iz svijeta filma jer je imao fizičke probleme zbog izvođenja brojnih vratolomija na ekranu, a također je bio pogođen mentalnim posljedicama navodnog seksualnog napada koji se dogodio 2003. godine. 

Sada se vraća na veliki ekran ulogom za koju mnogi vjeruju da bi mogla biti kandidat za Oscara. Fraser glumi Charlieja, gotovo 300 kilograma teškog homoseksualca koji se osjeća kao da mu se život bliži kraju. Fraser je za tu ulogu morao nositi veliku količinu proteza, koje su ponekad bile teške i do 150 kilograma.

Nekadašnji miljenik žena najpopularniji je po ulozi u filmu Mumija, ali i brojnim drugima, poput Airheads, Blast from the Past, George of the Jungle i Gods and Monsters. Glumac je prošle godine imao sporednu ulogu u filmu Stevena Soderbergha No Sudden Move, ali The Whale označava njegov veliki povratak jer mu je to prva glavna uloga nakon akcijskog filma Breakout iz 2013. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.