Slavni komičar poručio online kritičarima: "Jebeno začepite! O čemu vi pričate?"

Foto: Press

TIJEKOM promocije svog novog filma za Netflix Fatherhood, slavni komičar Kevin Hart osvrnuo se na trenutno aktualnu temu, ono što se popularno naziva "cancel culture", a odnosi se na sve veći broj zvijezda koje raznorazne skupine vječno uvrijeđenih ljudi žele "ugasiti", ponekad i zbog komično nebitnih razloga.

U intervjuu za The Sunday Times Hart je rekao da su ga tijekom karijere gasili tri ili četiri puta i da mu se "osobno jebe za tu temu".

"Ako je netko učinio nešto uistinu štetno, onda da. Posljedice moraju postojati. No ako pričate o besmislicama kao što je to da nečiju karijeru treba uništiti zato što je rekao ovo ili ono... Jebeno začepite! O čemu vi pričate?"

Ovo je osobna tema za komičara koji je 2019. izgubio angažman kao voditelj dodjele Oscara zbog homofobnih tvitova koje je objavio godinama ranije.

Iako se ispričao LGBTQ zajednici zbog onoga što je rekao, dodao je da odbija ultimatum Akademije koja je uvjetovala da se ili ispriča ili voditeljsku ulogu prepusti nekom drugom.

Hart je odbio voditeljsku ulogu i dodao da se nema namjeru dodatno ispričavati jer je to već učinio, nekoliko puta.

"Ne mogu ništa učiniti. Gledate mlađu verziju mene. Komičara koji pokušava biti smiješan i u tome ne uspijeva. Ispričao sam se. Svjestan sam kako to danas djeluje. I ja se sjetim tih objava i neugodno mi je. To je razvoj. O tome se radi", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.