Slavni pjevač kaže da je spavao s "manje od 500 žena"

Foto: Instagram

JOHN MAYER otkrio je pikantne pojedinosti iz seksualnog života.

Slavni pjevač odgovarao je na pitanja glumice Cazzie David za njezinu neslužbenu Instagram seriju ''Current Mood''. Cazzie, inače kćerka Larryja Davida, pitala je 41-godišnjeg pjevača masturbira li na vlastite pjesme.

"Mislim da nisam masturbirao na glazbu, osim kad sam bio mlađi i postojao je jedino MTV", rekao je te dodao: "U kojem svijetu misliš da bi muškarac masturbirao na svoju muziku?"

Cazzie ga je zatim pitala vodi li ljubav na svoju muziku. "Ne, ali ako me cura pita da joj otpjevam svoju pjesmu...", priznao je. "Da vas nakon koncerta djevojka pita da joj otpjevate 'Your Body is a Wonderland', želite li zbilja biti tip koji kaže 'ne' ili želite biti tip koji kaže 'imamo li slobodno popodne...?'", objasnio je.

Malo kasnije Cazzie je rekla Mayeru da trepne ako je spavao s više od 800 žena. Kad je ostao miran, rekla mu je da napravi isto ako je spavao s više od 500 žena. Kad i dalje nije trepnuo, našalio se kako je tužno da joj je šokantna činjenica da je spavao s manje od 500 žena.

Broj njegovih osvajanja u posljednje vrijeme nije puno porastao, a Mayer je priznao da je zbog svoje reputacije "hodajuća PR kriza za slavne žene". "Mislim da mi je to što se ljudima ne sviđam vratilo neku realnost u život. Kad sam bio u ranim dvadesetima, zloupotrebljavao sam to", priznao je.

"Nedavno sam curi dao broj i rekla mi je da ga vjerojatno neće iskoristiti", dodaje Mayer koji je objasnio kako je tulum na Oscarima 2016. bio prekretnica zbog koje je shvatio da više nije Casanova. "Vidio sam Scarlett Johansson i rekao sebi prvi put u životu: 'Ne želi ništa s tobom.' I osjetio sam olakšanje", kaže. 

Pjevač, koji priznaje da s godinama sve više gubi želju za beznačajnim seksom, prethodno se žalio da ga slavne žene poput Jennifer Lawrence izbjegavaju.

Mayer je bio u vezi s, među ostalima, Jessicom Simpson (koju je nazvao "seksualnim napalmom"), Jennifer Aniston, Katy Perry...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.