Slikar penisom iz Supertalenta: "Bojom masturbiram, a na slike svršavam"

Foto: Instagram

BRENT RAY FRASER, natjecatelj Supertalenta koji je šokirao žiri i gledatelje svojom točkom u kojoj slika penisom, prije nekoliko godina dao je intervju za Vice u kojem je otkrio nešto više o svom nesvakidašnjem umjetničkom izražaju.

>>>Gledatelji Supertalenta bijesni: "Više neću gledati Novu, tko je to dozvolio?"<<<

"Ako radim na velikoj slici, onda je bolje da mi je penis opušten, tehnički gledajući", objasnio je Fraser i dodao da je, kad radi otiske, oštre linije i slično, bolje da mu je penis u erekciji. "Boja je hladna pa teško ostane dignut, zato ga vežem. A slikanje me uzbuđuje", rekao je Kanađanin.

On je svojim penisom napravio slike Baracka Obame, Marilyn Monroe, pa čak i Mona Lisu. 

"Koristim boju da bih masturbirao i završim svršavajući na sliku. Potpišem je svojom DNK", rekao je. Osim što slika potpuno gol pred publikom na raznim događajima, Fraser je pokrenuo i svoju web stranicu na kojoj ga gledaju tisuće ljudi.

Priznao je, iako se na prvu ne čini tako, da je zapravo vrlo introvertirana osoba. "Vodim ironičan život. Kad sam bio dječak, slikao sam He-Mana, Konana, Ramba, ali mrzio sam pozornost koju mi je to donosilo", iskreno je rekao.

U srednjoj školi je često bio na meti nasilnika pa je počeo vježbati da se na neki način obrani. 2006. godine počeo je raditi kao go-go plesač, a tri godine kasnije otkrio je da svoje tijelo može koristiti i u umjetničkoj formi.

"Odmah sam se navukao. To je bila kombinacija svega što sam radio. Skidanje na stageu i korištenje boje na svom tijelu", rekao je. On na svom penisu koristi akrilnu boju na bazi vode jer je koža na penisu vrlo tanka i brzo upija. Poznavao je profesora likovne umjetnosti koji je preminuo od trovanja kemikalijama iz boje pa je bio svjestan rizika i obratio se doktoru.

"Razgovarao sam s liječnikom o tome i on me uvjerio da je pušenje cigareta štetnije od stavljanja boje na penis", tvrdi.

Kaže i da mu se zbog njegovih radova često javljaju ljudi s eksplicitnim ponudama. "Najčešće mi se javljaju gay muškarci koji se žele družiti sa mnom. Ali objasnim im da sam ja artseksualac i da svu seksualnu satisfakciju dobijem iz ovoga", kaže.

"Seks je ultimativna tema. Bez njega nitko od nas ne bi bio ovdje. Ne kužim čemu strka", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.