Slovenska atrakcija Perpetuum Jazzile gosti na pulskom koncertu Tonyja Cetinskog

SLOVENSKA i svjetska vokalna atrakcija Perpetuum Jazzile bit će posebni gosti Tonyja Cetinskog na  koncertu "Otkrivanje strasti" u Puli, 30. srpnja 2011. godine. Zbor Perpetuum Jazzile najpopularniji je glazbeni sastav u Sloveniji, ali i svjetska senzacija YouTubea. Snimku Totove pjesme "Africa" u izvođenju tog zbora vidjelo je više od 11 milijuna ljudi.

Glazba koju izvodi Perpetum Jazzile je miks različitih stilova

Glazba koju izvodi Perpetuum Jazzile je miks različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Sve numere izvode  uglavnom "a capela", a ponekad im se  pridruže i vrhunski glazbenici inspirirani njihovim nastupima.

Nastupi uživo zbora Perpetuum Jazzile poseban su doživljaj i ponosno ih se najavljuje kao specijalne goste na koncertu "Otkrivanje strasti" Tonyja Cetinskog. Perpetuum Jazzile u Pulu dolaze nakon iznimno uspješne kanadsko-američke turneje na kojoj su uveseljavali i građane Toronta, ali i održali iznimno uspješan koncert u New Yorku.

Kako će izgledati glazbeni miks Perpetuum Jazzile, Tonyja Cetinskog i Zagrebačke filharmonije, vidjet će te na koncertu "Otkrivanje strasti" u pulskoj Areni. Ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni još jednim glazbenim iskustvom vrhunskih glazbenika.

Koncert "Otkrivanje strasti" je stepenica više i novi doživljaj koncerta za Tonyjevu vjernu publiku

Koncert "Otkrivanje strasti" je stepenica više i novi doživljaj koncerta za Tonyjevu vjernu publiku. Riječ je o projektu "Otkrivanje strasti" u kojem Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, popu s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj glazbeno zrelijoj fazi. Tony Cetinski otpjevat će u Puli svoje najljepše pop i crossover numere, ali i svjetske hitove u posebnim aranžmanima. Sve koji dođu na Tonyjev pulski concert očekuje zaista posebna večer, ispunjena odličnom glazbom u dosad neviđenim izvedbama Tonyja i njegovih gostiju.

Tony će pjevati u čast Freddyja Mercuryja

Crossover trilogija "Otkrivanje strasti" već imenom sugerira glazbeno putovanje kroz tri glazbena smjera, a sve složeno u jedan koncert .Uživat ćemo na koncertu u Tonyjevim izvedbama,  "Carusa", "Nessun Dorma", ali I rock hitovima "Here I go again", "Bad of roses".U čast  Freddieja Mercuryja, povodom dvadeset godina od njegove smrti, Tony će otpjevati "Bohemian Rhapsody". Ovo je samo dio programa crossover trilogije "Otkrivanje strasti", a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje Vas kako se bližimo koncertu u pulskoj Areni.

Sve numere koje će Tony otpjevati na pulskom koncertu rearanžirane su i izvodi ih Tony uz pratnju revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta  Ive Lipanovića. Obećavamo Vam koncert u koji je uloženo puno rada, emocija i ljubavi. Ulaznice za Tonyjev koncert "Otkrivanje strasti" možete kupiti na svim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.