Snimka dvojice dječaka iz Bibinja s Google Street Viewa postala hit na Fejsu

Foto: Facebook

NA GOOGLE Street Viewu uhvaćene su mnoge neobične scene iz cijelog svijeta, a jedna snimljena u Bibinjama pored Zadra postala je hit na Facebooku. Na grupi Scenic Depictions of Slavic Life osvanula je fotka dvojice dječaka koji se igraju u Šepurinoj ulici, a jedan od njih dvojice stoji na krovu garaže s plastičnom puškom u rukama.

"Nitko:, Google Street View u Hrvatskoj:", stoji u objavi koja skupila više od 2200 lajkova. Scena je nasmijala brojne korisnike društvene mreže, a komentirali su je i Hrvati i stranci.

"Trebao sam savjet za sljedeći odabir destinacije za odmor", našalio se jedan tip, a drugi je napisao kako se dječacima nakon ovog ne piše dobro: "Sjajno, ekipa. Sada će se djecu disciplinirati kabelom zbog penjanja na garažu."

Bilo je i onih koji nisu na prvu povjerovali da je riječ o stvarnoj snimci s ulice pa su je išli potražiti i sami te su nabasali na isti prizor. "Istina je, sve to", napisao je tip uz dodatnu fotku dječaka.

"Napokon čuvari kojima mogu vjerovati", "Želiš li i dalje u Hrvatsku sa mnom?", "Hrvatske vodorige", "Pitam se koje videoigrice igraju", pisali su ljudi u nastavku.

Nedavno je na Facebooku još jedna fotka iz Dalmacije privukla pažnju korisnika, a sve zbog poruke na automobilu koju je jedan bijesni Dalmatinac ostavio turistu koji je zagradio ulaz na parking.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.