Snimka ljutitog srpskog trenera postala hit: Pitam se jesmo li glup narod ili što...

Foto/Video: Lazar Tomić

DRUŠTVENIM mrežama diljem regije počeo se širiti urnebesan video srpskog fitness trenera Lazara Tomića, koji je svojim pratiteljima odlučio uputiti koju riječ o zdravoj prehrani. 

Brojne Lazarove pratitelje do suza je nasmijao video u kojem on, vidno iznerviran, govori o tome kako ljudi sami sebe sabotiraju u skidanju kilograma. 

"U ovom slučaju, da bismo skinuli mast s trbuha, moramo srediti prehranu. Ne možemo jesti kao svinje sve i svašta i onda očekivati da imamo trbušnjake. Jednostavno ne može, aman više!" počeo je Lazar svoje izlaganje. 

Ubrzo je izgubio živce pa je počeo i psovati. 

"Pitam se jesmo li glup narod ili što je ovo više? Ne možemo jesti kifle za doručak i torte i plazma torte i torte od jagode i čokoladne torte i kruha i roštilja i svinjetinu i janjetinu i da imamo trbušnjake, ne može", rekao je i dodao da se toliko naživcirao da ga je zaboljela glava. 

Ubrzo je snimio još jedan video u kojem je dopunio svoje izlaganje. 

"Za one koji ni poslije prvog klipa nisu shvatili, evo ga i drugi", najavio je. 

"Džabe ti brale legneš ovdje sad i napraviš petsto trbušnjaka. Kod kuće otvoriš pivo, kažeš ženi da naruči pizzu. Pitaš što ima za jesti. Ona pravila burek i musaku. Kila kruha, pivo i mi smo napravili petsto trbušnjaka. Imat ćete kurac moj, eto to", rekao je Lazar u videu. 

Lazara inače na Instagramu prati više od 85 tisuća ljudi, među njima i Ella Dvornik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.