Snjeguljica postaje filmska trilogija



JOE ROTH, producent nadolazećeg filma "Snow White and the Huntsman", medijima je obznanio da će njihova adaptacija priče o Snjeguljici biti razvučena na čak tri dijela.

Universalov konj u trci za filmom koji će najbolje nadograditi ili nanovo ispričati svima poznatu bajku o Snjeguljici vjerojatno će postati trilogija, što i nije posebno iznenađenje ako u obzir uzmemo činjenicu da svi "bajkoviti" filmovi koji ciljaju na tinejdžere kad-tad moraju biti okrunjeni s najmanje dva nastavka.

Producent Joe Roth Entertainment Weeklyu je otkrio da će to biti slučaj i s njihovom ambicioznom adaptacijom ove dobro poznate priče. Da podsjetimo, riječ je o filmu koji bi se u kinima trebao pojaviti sredinom iduće godine, a u glavnim će se ulogama pojaviti Kristen Stewart (Sumrak), Chris Hemsworth (Thor), Chalize Theron (Monster, The Road) i još cijeli niz odličnih dramskih glumaca koji će utjeloviti patuljke među kojima se nalaze i Ian McShane, Bob Hoskins, Eddie Izzard, Stephen Graham i Ray Winstone.

Riječ je o novom pothvatu producenta Burtonove "Alise", a utrkuje se s podjednako ambicioznim projektom "Snow White" u kojem glavnu ulogu ima "miljenica Amerike" Julia Roberts.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.