Sofia Vergara napokon otkrila zašto se razvela od Joea Manganiella

Foto: Profimedia

SOFIA VERGARA napokon je odlučila stati na kraj nagađanjima otkrivši što je zapravo presudilo njezinom braku s 47-godišnjim Joeom Manganiellom. 51-godišnja glumica u intervjuu za španjolski El País progovorila je o svom životu i karijeri, a pritom se dotaknula i razvoda.

"Moj brak se raspao jer je Joe bio mlađi od mene i želio je imati djecu, a ja nisam željela biti stara mama. Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam biti baka, a ne majka", otkrila je.

"Nije spremna za ozbiljnu vezu"

Podsjetimo, Manganiello je podnio zahtjev za razvod navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razdvajanja. Naime, kao datum razlaza je naveden 2. srpnja. Međutim, više izvora je reklo za Page Six da su njih dvoje vodili odvojene živote "jako, jako dugo".

Zvijezda serije Moderna obitelj u proteklih je nekoliko mjeseci izlazila s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, no prekinuli su jer ona "nije spremna za ozbiljnu vezu", prema izvorima Daily Maila. Manganiello je u međuvremenu viđen s glumicom Caitlin O'Connor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.