Sofia Vergara se prvi put oglasila nakon razvoda

Foto: EPA

SOFIA VERGARA prvi put je progovorila o razvodu nakon što su ona i njezin uskoro bivši suprug Joe Manganiello objavili vijest o razlazu nakon sedam godina braka. "Dosta stvari se promijenilo, dosta loših, ludih i dobrih stvari mi se dogodilo", rekla je za Entertainment Tonight.

Glumica je istaknula da je imala užurbanu godinu, ali da se ne može žaliti. "Proživjela sam dobra, dobra vremena. Uvijek ima mjesta za dobre stvari koje mogu doći", rekla je. Dodala je da se raduje stvarima koje joj nadolaze, optimistična je i veseli se novoj seriji u kojoj glumi.

Riječ je o nadolazećoj seriji na Netflixu u kojoj je Vergara utjelovila narko šeficu. Novi projekt na streaming servis dolazi u siječnju iduće godine, a mnogi mu se vesele jer dolazi od tvoraca hit serije Narcos. Kolumbijski redatelj Andres Baiz režirao je svih šest epizoda.

Joe već ima novu curu?

Inače, Joe i Sophia vijest da se razvode objavili su u srpnju ove godine, a samo dva dana kasnije on je i službeno podnio zahtjev za razvod i naveo da je datum rastave 2. srpnja, a kao razlog raspada braka naveo je nepomirljive razlike.

Manganiello (46) je nedavno snimljen kako izlazi iz teretane s navodnom novom djevojkom, glumicom Caitlin O'Connor koja ima 33 godine, što bi značilo da je 18 godina mlađa od Sofije koja ima 51 godinu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.