Sonja Kovač: Od manekenstva zaista nema kruha

NAŠE manekenke otkrile su nam koliko je njihova rabota isplativa. Šibenčanka Maja Cvetković rekla nam je: "Manekenstvo kod nas ne može se mjeriti s onim vani, kod nas ima cura koje rade za jako male novce, pogotovo ako su početnice. Ja sam svojim honorarima zadovoljna, jer ne pristajem na svakakve honorare."

Maja: Ulete roditelji

"Osim toga, imam roditelje koji mi pomažu, tako da živim predobro. Manekenstvo mi je odličan izvor prihoda kojim mogu ostvariti neke svoje hirove. Problem je jedino u tome što jedan mjesec možeš zaraditi jako puno, a drugi ne moraš zaraditi ništa".

Stefani: Manekenstvom se može dobro zaraditi

Iskrena je bila i Stefani Hohnjec koja smatra da su u manekenstvu jako dobri honorari, a pogotovo kad se radi o novogodišnjim revijama na kojima se, kaže, da stvarno dobro zaraditi.

Ivana: "Savršen izvor dodatne zarade"

Pričom o zaradi na pisti počastila nas je i Ivana Ergić.  "Nitko nas ne sili da se bavimo manekenstvom, često i mi cure revije nosimo iz nekog interesa ili napravimo uslugu dizajneru prijatelju, a vezano uz honorare, sve se možemo dogovoriti". Može li se preživjeti od manekenstva, kaže, ovisi o nečijem načinu života, ali smatra da je manekenstvo savršeno kao dodatni izvor zarade.

Sonja Kovač: "Od manekenstva zaista nema kruha"

Najiskrenija bila je glumica koja se sve češće pojavljuje u ulozi manekenke, Sonja Kovač. "Ne može se živjeti od manekenstva, nema šanse. Ja se bavim glumom, nakon Nove godine krećem sa snimanjima, a revije nosim jako rijetko, kad me netko zamoli, pozove kao celebrityja. Iskreno, ne volim to raditi, ne volim kad se cijeli dan moram pripremati za izlazak na pistu, kad po meni netko prčka cijeli dan", izjavila je i nadodala kao od manekenstva "zaista nema kruha".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.