Soraja Vučelić: Sretna sam, ispunjena i zaljubljena

SORAJA VUČELIĆ odlično se zabavlja otkako je izašla iz Big Brothera, a za Index je otkrila kako je provela ljeto te što ima na ljubavnom planu. "Istina je, skinula sam se za Playboy, izlazi krajem mjeseca pa ne mogu još puno pričati o tome svemu", rekla nam je Soraja. Ljeto joj je, kaže, bilo odlično, svaki dan joj je bio prelijep. "Prelipo", našalila se Vučelić kada smo je upitali kako se provodila tijekom ljeta.

"Bilo mi je prelijepo u Hrvatskoj, oduševljena sam"

"Bilo mi je stvarno prelijepo, bila sam u Vodicama, radila sam, izlazila malo i bilo je super. Mislim da će mi svaka večer ostati u sjećanju", otkrila je o svom ljetu Soraja. Nakon BB-a, kaže, jako se brzo naviknula na vanjski svijet. "Brzo sam se naviknula. Bila sam jako sretna kad sam vidjela reakcije ljudi, svi su mi prilazili i govorili jako lijepe stvari. Željeli su se fotografirati sa mnom i popričati. I u Hrvatskoj je bilo tako. Stvarno mi je bilo lijepo i preko dana i navečer, na poslu, baš super, oduševljena sam", rekla je bivša BB-ovka.

"Posjećivala sam nudističke plaže"

Nije joj puno trebalo da se navikne na slavu. "Brzo sam sve to prihvatila, nije mi bilo teško. Pretpostavljala sam da neću biti toliko draga ljudima, to sam nakon izlaska vidjela". Seksi studentica otkrila je i da nema ništa protiv nudizma, već je i sama svojedobno uživala u čarima takvog kupanja. "Više volim plaže gdje nema toliko gužve, a što se nudizma tiče, posjećivala sam takve plaže prošle godine. Nemam ništa protiv toga, to je stvar izbora", rekla je o nudizmu.

Pregovara s jednom televizijom u Beogradu

Trenutno se nalazi u Beogradu, gdje pregovara s jednom televizijom o poslovnom angažmanu. "Najvjerojatnije će biti nešto, pregovaram s jednom televizijom u Beogradu, vidjet ćemo što će biti od toga". I njezin ljubavni život intrigira javnost, a prema pisanju regionalnih medija, Soraja je u vezi s Ivanom Pripuzom.

"Zaljubljena sam, sretna i ispunjena"

Iako nam nije htjela ni potvrditi ni demantirati da se radi o njemu, otkrila je da je u ljubavi sretna i zadovoljna. "Nikad nisam to potvrdila ni demantirala. To su pisali mediji ovdje, ali mogu samo reći o ljubavi da sam zadovoljna i ispunjena. Zaljubljena sam, a o kome se radi, ne bih pričala", komentirala je Soraja svoj ljubavni život. Sa svima s kojima je u kući bila bliska, bliska je i danas. "Oni su čak dolazili kod mene u Vodice ovo ljeto pa smo izlazili. To su Horvat, Mila, Antonija i Duško, s njima sam i dalje dobra", zaključila je atraktivna Soraja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.