Sosa na prsima ima istetoviranog Chestera iz Linkin Parka

Foto: Instagram

HRVATSKI reprezentativac Borna Sosa pozirao je s Andrejom Kramarićem nakon utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Brazila, koju su Vatreni dobili boljim izvođenjem jedanaesteraca. Sosa i Kramarić pozirali su bez majica, a u prvi su plan tako upale Bornine tetovaže.

Sosa je jedan od istetoviranijih hrvatskih reprezentativaca. Otprije se zna kako na rukama ima istetovirane glumce Johnnyja Deppa, Leonarda DiCaprija i Heatha Ledgera te NBA legendu Michaela Jordana, a ima i tetovažu posvećenu gradu Zagrebu.

Međutim, sada se jasno vide i tetovaže koje ima na prsima, a one su vrlo originalne. Ima portret preranog preminulog frontmena Linkin Parka Chestera Benningtona, a do njega ima tetovažu mladog Anakina Skywalkera i pokraj njega lik Darth Vadera iz Star Warsa. I uz sve to natpis 90's kid, čime aludira na vrijeme kada je rođen i odrastao.

Ima još i raznih zanimljivih tetovaža na rebrima i leđima, ali rijetko ih pokazuje pa se mogu vidjeti tek na ponekoj slici na Instagramu.